Ben izleyince anlarım da sen alakası olmadıklarını izlemeden nasıl anladın?Ferman Ali çakması değil alakaları yok izleyince daha ne anlarsın bunu
------
Bence bu dizi izlenir![]()
Ben izleyince anlarım da sen alakası olmadıklarını izlemeden nasıl anladın?Ferman Ali çakması değil alakaları yok izleyince daha ne anlarsın bunu
------
Bence bu dizi izlenir![]()
Ben izleyince anlarım da sen alakası olmadıklarını izlemeden nasıl anladın?![]()
Orada olmayabilir ama uyarlamada karakterler evrilebilir, ben öyle gördüm ve dediğimin arkasındayım.Orjinalini izledim dizinin o yüzden biliyorum gayet net Fermanla Ali çakması değil alakası yok
Yeni tanıtım yayında!
🤫Anlamadığım bir olay var. Kasaba dediğin böyle köy tarzı bir yer değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Yani benim bildiğim köylerde böyle dört dörtlük bir ameliyathane yok.![]()
Her 2 fragman çok kötü.Yeni tanıtım yayında!
Orada olmayabilir ama uyarlamada karakterler evrilebilir, ben öyle gördüm ve dediğimin arkasındayım.
Anlamadığım bir olay var. Kasaba dediğin böyle köy tarzı bir yer değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Yani benim bildiğim köylerde böyle dört dörtlük bir ameliyathane yok.![]()
Kara Tahta da olduğu gibi bu dizinin de bölüm tanıtımını bekleyeceğiz sanırım.İzleyiciye hikayesini anlatan bir tanıtım vermek yerine basit şeyler yayınlıyorlar.
Ben bir şey anlattığını düşünmüyorum. Ozan Akbaba'nın karakteri geliyor bağırıyor ilk tanıtımda, ikinci tanıtımda da kalp masajı vs. yapılıyor. Daha farklı, açıklayıcı bir fragman olabilir.Tanıtımlar gayette hikayeyi anlatıyor aslında
Ben bir şey anlattığını düşünmüyorum. Ozan Akbaba'nın karakteri geliyor bağırıyor ilk tanıtımda, ikinci tanıtımda da kalp masajı vs. yapılıyor. Daha farklı, açıklayıcı bir fragman olabilir.
Mucize Doktor da hastanede geçiyordu ama tanıtımları izleyiciye hikayesini net bir şekilde anlatan tanıtımlardı.hastanede geçecek bir dizi nasıl anlatabilirdi emre
![]()
Mucize Doktor da hastanede geçiyordu ama tanıtımları izleyiciye hikayesini net bir şekilde anlatan tanıtımlardı.
Türkiye'de köylerin çoğunda sağlık ocağı bile yok. Sağlıkla ilgili bir sıkıntı anında en yakın ilçede bulunan hastaneye gitmek durumundasın. Kasabada da durumun çok farklı olduğunu sanmıyorum, en fazla sağlık ocağı vardır. Keşke uyarlarken bizim ülkenin koşullarını yansıtan tarzda uyarlasalardı.Anlamadığım bir olay var. Kasaba dediğin böyle köy tarzı bir yer değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Yani benim bildiğim köylerde böyle dört dörtlük bir ameliyathane yok.![]()
Türkiye'de köylerin çoğunda sağlık ocağı bile yok. Sağlıkla ilgili bir sıkıntı anında en yakın ilçede bulunan hastaneye gitmek durumundasın. Kasabada da durumun çok farklı olduğunu sanmıyorum, en fazla sağlık ocağı vardır. Keşke uyarlarken bizim ülkenin koşullarını yansıtan tarzda uyarlasalardı.![]()