Kasaba Doktoru - Tanıtım Fragmanları | Yeni Dizi - TRT 1

Kara Tahta da olduğu gibi bu dizinin de bölüm tanıtımını bekleyeceğiz sanırım. :( İzleyiciye hikayesini anlatan bir tanıtım vermek yerine basit şeyler yayınlıyorlar.

Orada olmayabilir ama uyarlamada karakterler evrilebilir, ben öyle gördüm ve dediğimin arkasındayım.

:D Uyarlamada aynen öyle olacak tanıtımdan bile belli neyse
------

Anlamadığım bir olay var. Kasaba dediğin böyle köy tarzı bir yer değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Yani benim bildiğim köylerde böyle dört dörtlük bir ameliyathane yok. :D

Köy tarzı değil uyarlamada biraz geliştirmişler sanki ama orjinali böyle değil orjinali kimsenin gitmediği uzak küçük bir ilçe tarzında bir yerde yıkık dökük bir hastaneye var ama hastanede hiç birşey yok bu hastaneye ayda yılda bir hasta geliyor sadece bir gün yoğun oluyor onun dışında hastası az olan bir hastane öyle bir yer ama bizimkiler biraz modern yapmışlar yoksa orjinali böyle değil
------

Kara Tahta da olduğu gibi bu dizinin de bölüm tanıtımını bekleyeceğiz sanırım. :( İzleyiciye hikayesini anlatan bir tanıtım vermek yerine basit şeyler yayınlıyorlar.

Tanıtımlar gayette hikayeyi anlatıyor aslında

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Tanıtımlar gayette hikayeyi anlatıyor aslında
Ben bir şey anlattığını düşünmüyorum. Ozan Akbaba'nın karakteri geliyor bağırıyor ilk tanıtımda, ikinci tanıtımda da kalp masajı vs. yapılıyor. Daha farklı, açıklayıcı bir fragman olabilir.

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Ben bir şey anlattığını düşünmüyorum. Ozan Akbaba'nın karakteri geliyor bağırıyor ilk tanıtımda, ikinci tanıtımda da kalp masajı vs. yapılıyor. Daha farklı, açıklayıcı bir fragman olabilir.

:D hastanede geçecek bir dizi nasıl anlatabilirdi emre :Dçünkü ozan akbaba nın karakteri üzerine kurulu bir dizide ondan orjinali izlersen anlarsın

Anlamadığım bir olay var. Kasaba dediğin böyle köy tarzı bir yer değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Yani benim bildiğim köylerde böyle dört dörtlük bir ameliyathane yok. :D
Türkiye'de köylerin çoğunda sağlık ocağı bile yok. Sağlıkla ilgili bir sıkıntı anında en yakın ilçede bulunan hastaneye gitmek durumundasın. Kasabada da durumun çok farklı olduğunu sanmıyorum, en fazla sağlık ocağı vardır. Keşke uyarlarken bizim ülkenin koşullarını yansıtan tarzda uyarlasalardı. :A

Türkiye'de köylerin çoğunda sağlık ocağı bile yok. Sağlıkla ilgili bir sıkıntı anında en yakın ilçede bulunan hastaneye gitmek durumundasın. Kasabada da durumun çok farklı olduğunu sanmıyorum, en fazla sağlık ocağı vardır. Keşke uyarlarken bizim ülkenin koşullarını yansıtan tarzda uyarlasalardı. :A

Katılıyorum sana Fatih :D

• Beğendim
Reactions: Cervantes