8 hain.... Ne çok çekemeyenim varmış.@mrt-06 nın dahil olmadığı gruptur. İki gram yaptığı kası gösterebilmek için elinden geleni yapar![]()
8 hain.... Ne çok çekemeyenim varmış.@mrt-06 nın dahil olmadığı gruptur. İki gram yaptığı kası gösterebilmek için elinden geleni yapar![]()
İlgi alanıma girmediği için Uzman doktor @gözlemci i çağırdım senin için seni iyice aydınlatmıştırBilgilisin yani![]()
Sen düşmanlarını sıralıyordun onlar değil @MasacRE- asıl demiştim sana cnm8 hain.... Ne çok çekemeyenim varmış.![]()
Bi halta yaramadı aydınlatmaları
Aynen bende olsa çıplak dolaşırdımSaklayacaksa yapmasınalr mezaramı götürücek onayladım cnm sahur olmadan![]()
![]()
![]()
hadi inş.Aynen bende olsa çıplak dolaşırdım@DarkLegenD @serhatt
![]()
İnşallah günün birinde bende de olur da sergilerim
![]()
Sen önce ölmeden tek parça oradan kurtulda cnmAynen bende olsa çıplak dolaşırdım@DarkLegenD @serhatt
![]()
İnşallah günün birinde bende de olur da sergilerim
![]()
Cuma finalim var.Eğer o da iyi gelirse yatay geçiş yapma şansım çok yüksek inşallah olurSen önce ölmeden tek parça oradan kurtulda cnm![]()
İlk sana atacağımhadi inş.![]()
eksik olma canımCuma finalim var.Eğer o da iyi gelirse yatay geçiş yapma şansım çok yüksek inşallah olur
İlk sana atacağım![]()
Aaa dua ederim sana kalbimiz temizse geçersin inşCuma finalim var.Eğer o da iyi gelirse yatay geçiş yapma şansım çok yüksek inşallah olur
İlk sana atacağım![]()
İnşallah.Şu aralar en büyük hayalimAaa dua ederim sana kalbimiz temizse geçersin inş![]()
Olmazsa da sağlık olsun olan kişileri atarımeksik olma canım![]()
hadi sanada cicili bicili rüyalar cnm böyle aktf görelim seni özledikİnşallah.Şu aralar en büyük hayalim
Olmazsa da sağlık olsun olan kişileri atarım![]()
Aman heraldeİnşallah.Şu aralar en büyük hayalim
Olmazsa da sağlık olsun olan kişileri atarım![]()
İyi geceler ablamhadi sanada cicili bicili rüyalar cnm böyle aktf görelim seni özledik![]()