8 hain.... Ne çok çekemeyenim varmış.@mrt-06 nın dahil olmadığı gruptur. İki gram yaptığı kası gösterebilmek için elinden geleni yapar
8 hain.... Ne çok çekemeyenim varmış.@mrt-06 nın dahil olmadığı gruptur. İki gram yaptığı kası gösterebilmek için elinden geleni yapar
İlgi alanıma girmediği için Uzman doktor @gözlemci i çağırdım senin için seni iyice aydınlatmıştırBilgilisin yani
Sen düşmanlarını sıralıyordun onlar değil @MasacRE- asıl demiştim sana cnm8 hain.... Ne çok çekemeyenim varmış.
Bi halta yaramadı aydınlatmalarıİlgi alanıma girmediği için Uzman doktor @gözlemci i çağırdım senin için seni iyice aydınlatmıştır
Aynen bende olsa çıplak dolaşırdım @DarkLegenD @serhatt İnşallah günün birinde bende de olur da sergilerimSaklayacaksa yapmasınalr mezaramı götürücek onayladım cnm sahur olmadan
hadi inş.Aynen bende olsa çıplak dolaşırdım @DarkLegenD @serhatt İnşallah günün birinde bende de olur da sergilerim
Sen önce ölmeden tek parça oradan kurtulda cnmAynen bende olsa çıplak dolaşırdım @DarkLegenD @serhatt İnşallah günün birinde bende de olur da sergilerim
Cuma finalim var.Eğer o da iyi gelirse yatay geçiş yapma şansım çok yüksek inşallah olurSen önce ölmeden tek parça oradan kurtulda cnm
İlk sana atacağımhadi inş.
eksik olma canımCuma finalim var.Eğer o da iyi gelirse yatay geçiş yapma şansım çok yüksek inşallah olur
İlk sana atacağım
Aaa dua ederim sana kalbimiz temizse geçersin inşCuma finalim var.Eğer o da iyi gelirse yatay geçiş yapma şansım çok yüksek inşallah olur
İlk sana atacağım
İnşallah.Şu aralar en büyük hayalimAaa dua ederim sana kalbimiz temizse geçersin inş
Olmazsa da sağlık olsun olan kişileri atarımeksik olma canım
hadi sanada cicili bicili rüyalar cnm böyle aktf görelim seni özledikİnşallah.Şu aralar en büyük hayalim
Olmazsa da sağlık olsun olan kişileri atarım
Aman heraldeİnşallah.Şu aralar en büyük hayalim
Olmazsa da sağlık olsun olan kişileri atarım
İyi geceler ablam inşallah olurumhadi sanada cicili bicili rüyalar cnm böyle aktf görelim seni özledik