- Reaksiyon puanı
- 65,202
- Puanı
- 1,059
Ben kimseyi kırıcı espiri yapmam. İnsanın takımı yenik durumda iken sinirli oluyor biliyorum o durumları.Doğrudur bazı esprileri kaldiramiyorum
---Tapatalk---
Ben kimseyi kırıcı espiri yapmam. İnsanın takımı yenik durumda iken sinirli oluyor biliyorum o durumları.Doğrudur bazı esprileri kaldiramiyorum
---Tapatalk---
Bu siyahi topçu merakı nerden geliyor?@sürgünüm beşiktaşımız pazar akşamı trabzona geliyor ayy sonunda yani tabikide babacığımla kesinlikle maçta olucaz dembabayı ilk defa yakından canlı görücem
yok ben genel oalrak siyah futbolcu sevmiyorum ama bu adam beşiktaşın en iyi futbolcusu değilmi şuan bir yakından görelim bakalımBu siyahi topçu merakı nerden geliyor?
Cenk Tosun oynar bu hafta forvette.yok ben genel oalrak siyah futbolcu sevmiyorum ama bu adam beşiktaşın en iyi futbolcusu değilmi şuan bir yakından görelim bakalım
cenki fazla tanımıyorum benCenk Tosun oynar bu hafta forvette.
Şöyle bir iki özelliğini sayayım sana. İlk önce seninle aynı yaşta 23.
Ve senin ilgini çekeceği en büyük özelliği kel olması. Siz kadınlar kel kafalı erkekleri seksi bulmuyor musunuz?
O yüzden sen Demba Ba'dan vazgeç, Cenk Tosun iyidir. Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.
Çirkin bu hafta bize galibiyeti getiren golü attı ya. Baban maç izlerken sen nereye bakıyordun acaba?cenki fazla tanımıyorum ben
banane ben dembabayı görücez tüm türkiye onun adını sayıklıyor
onu görücem ben
Dem Ba Ba yı oynatmayabili haberin olsun sonra üzülmeyesin ))@sürgünüm beşiktaşımız pazar akşamı trabzona geliyor ayy sonunda yani tabikide babacığımla kesinlikle maçta olucaz dembabayı ilk defa yakından canlı görücem
galatasaray maçındada gitmiştik abdülheyle birlikte maç izlemişiz ve ben adamı göremeden eve geldim ayy zaten onun üzüntüsü var şimdide dembabayı göremezsem çok fena olurDem Ba Ba yı oynatmayabili haberin olsun sonra üzülmeyesin ))
Demba Ba olayını salla Abdülhey olayı ben olsam delirirdimgalatasaray maçındada gitmiştik abdülheyle birlikte maç izlemişiz ve ben adamı göremeden eve geldim ayy zaten onun üzüntüsü var şimdide dembabayı göremezsem çok fena olur
maçta göremedim ama zaten o gürültü patıltıda birazda normal adamıda öyle tanıtıp öne çıakrmadılar eve geldikten sonra forumda öğrendim maçta olduğunuDemba Ba olayını salla Abdülhey olayı ben olsam delirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?