Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yazarken ne geldi aklıma biliyor musun? Dünya kupasında Mesut Özil'e sallayıp gol attırmıştım. Seninle totemim tutuyor.Hep @sürgünüm ün yüzünden Besiktas atamaz dedi adamlar atti
Hakemlerin Kartala Kıyağı 2-1 olabilirKonuya nasıl bir başlık atsam onu düşünüyorum.
Sizden şampiyon manpiyon olmaz hepsi beceriksiz ))5 dakika önce küfür ediyordum şimdi çok seviyorum... Bu BeşiktAŞK olsa gerek.
Aynen öyle.Sizden şampiyon manpiyon olmaz hepsi beceriksiz ))
---Tapatalk---
Beni niye etiketkemiyorsun ?
Aga espiriyi kaldıran var kaldıramayan var. Bully ve legolas9900 sadece espiri için paylaştığımı biliyorlar ama sen yanlış farklı anlamlar yükleyebilirsin. Benim de öyle bir amacım yok yani.Beni niye etiketkemiyorsun ?
---Tapatalk---
Beşiktaş 3.bile olamaz. Şampiyon Aslan !son dakika golünden sonra ayyy benim çığıklarım babişkomun böğürmeleri vlla babamla apartmanı ayağa kaldırdık
annem ikimizide çok kötü fırçaladı vlla [emoji14][emoji14][emoji14]
maçtan sonra karadayı izlicektim yok daha televizyon diye kapattı izleyemedim 😱😱😱
@sürgünüm
şampiyon beşikt(aşk)
Doğrudur bazı esprileri kaldiramiyorumAga espiriyi kaldıran var kaldıramayan var. Bully ve legolas9900 sadece espiri için paylaştığımı biliyorlar ama sen yanlış farklı anlamlar yükleyebilirsin. Benim de öyle bir amacım yok yani.
hayırr zirvede olan biziz şampiyon beşikt(aşk) olucakBeşiktaş 3.bile olamaz. Şampiyon Aslan !
---Tapatalk---