Kartal Son Saniyede Zirveye Uçtu: 2-1

Problem yok Arena'da her zamanki gibi şov yapacağımız için, +3 puan önde sayılırız. Allahın izniyle şampiyon Galatasaray olacak. Ama oldu ki olmadı, açıkcası Beşiktaşı fenerden bile daha çok nefret etmeme rağmen, Fener şampiyon olacağına Beşiktaş olsun. Yeter ki 4.yıldızı önce biz takalım. :)

@Tolstoyevski kesinlikle aga aynen

Ağlaya Ağlaya maç kazanıyor bjk biraz daha aglayin hakem hakem diye şampiyon olursunuz belki

Zar zor kazandık böyle olmamalı daha rahat almalıyız böyle maçları yoksa şampiyonluk zor gelir.Önümüzde zor maçlar var ama sıkıntılı geçicek gibi duruyor.

Karabükspor ligin en sevdiğim takımlarından biriydi ama maalesef artık düşmeleri kesin gibi. Oysa önceki senelerde iyiydiler ne olduysa bu sene oldu. İşin iyi tarafı lider Galatasaray değil. :):)

@sürgünüm beşiktaşımız pazar akşamı trabzona geliyor ayy sonunda yani tabikide babacığımla kesinlikle maçta olucaz dembabayı ilk defa yakından canlı görücem :Z:Z:Z

yok ben genel oalrak siyah futbolcu sevmiyorum ama bu adam beşiktaşın en iyi futbolcusu değilmi şuan bir yakından görelim bakalım
:F:F:F
Cenk Tosun oynar bu hafta forvette. :)

Şöyle bir iki özelliğini sayayım sana. İlk önce seninle aynı yaşta 23. :)

Ve senin ilgini çekeceği en büyük özelliği kel olması. Siz kadınlar kel kafalı erkekleri seksi bulmuyor musunuz? :)

O yüzden sen Demba Ba'dan vazgeç, Cenk Tosun iyidir. Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı. :A

Cenk Tosun oynar bu hafta forvette. :)

Şöyle bir iki özelliğini sayayım sana. İlk önce seninle aynı yaşta 23. :)

Ve senin ilgini çekeceği en büyük özelliği kel olması. Siz kadınlar kel kafalı erkekleri seksi bulmuyor musunuz? :)

O yüzden sen Demba Ba'dan vazgeç, Cenk Tosun iyidir. Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı. :A
cenki fazla tanımıyorum ben :F:F:F
banane ben dembabayı görücez tüm türkiye onun adını sayıklıyor
onu görücem ben :A:A:A