Kartal Son Saniyede Zirveye Uçtu: 2-1

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1430163714.jpg

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, ligde kalma mücadelesi veren Kardemir Karabükspor’u ağırladı ve iki kırmızı kartın çıktığı maçı son dakika golüyle 2-1 kazandı.

Siyah beyazlılar liderlik için çıktığı karşılaşmada ilk 20 dakikada tutuk bir görüntü sergiledi. Ev sahibi takım bu dakikadan sonra rakip sahada baskı yaparak aradığı golü 25. dakikada Atiba Hutchinson ile buldu. İlk yarının son dakikalarında kazanılan serbest vuruşta Sosa direğe takıldı. ve ilk yarı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda 10 kişi kalan rakibi karşısında çok rahat oynayan Beşiktaş, bir çok gol pozisyonundan faydalanamadı. 58. dakikada siyah beyazlılar da 10 kişi kaldı. 78. dakikada Musa ön direkte kafayı vurdu ve skoru eşitledi: 1-1.

Kalan sürede baskı kuran Beşiktaş'ta 90+6. dakikada Sosa'nın sağdan ortasında Cenk Tosun kafayla topu ağlara göndererek maçın skorunu belirleyen isim oldu. Böylece 61 puana yükselen Beşiktaş, averajla aynı puandaki Galatasaray'ın önünde haftayı zirvede tamamladı.

Son düzenleme:
yenicez inş ama yenemezsekte üzülmem karabürk karadeniz takımısı sonucta kim yenerse sevinirim ben bu akşam :A:A:A

4-4-2 oynayacağız. Olcay'ın oynamayacak olması sevindirici. :)

ayy kadınlar futboldan anlamaz diyenlere gelsin az önce kadın futbol takımımız şampiyonluk kupasını kaldırdı :A:A:A

Bir fenerbahceli olarak bjk ye gonulden basarilar :)) insaallah kazanir 😉

Topun kaleye doğru gitmesini engelliyor elleriyle, net kırmızı doğru karar!

Topun kaleye doğru gitmesini engelliyor elleriyle, net kırmızı doğru karar!​
Aynen nasıl oynuyoruz? ben mobildeyim.

Topun kaleye doğru gitmesini engelliyor elleriyle, net kırmızı doğru karar!
Aynen nasıl oynuyoruz? ben mobildeyim.
Son dakika Sosa'nın serbest vuruşu direkten döndü. İki tane de %100 gol var atamadığımız. Maşallah diyelim çok güzel oynuyoruz. :)

Adamsın Musa Çağıran. :D

Ne de olsa bizim eski topçu. :A