Nasıl kabul etti çok şaşkınım.Amin 😂
Sorma serhatım, AB kadını ağır TOTAL olacak 😂
Nasıl kabul etti çok şaşkınım.Amin 😂
Sorma serhatım, AB kadını ağır TOTAL olacak 😂
İstanbullu Gelin'den sonra ne bilimNasıl kabul etti çok şaşkınım.
Ne var Ayol dizideNasıl kabul etti çok şaşkınım.
Yakışmaz zaten bu kadın ne kanal logosunun altına ne de böyle total bir diziye.İstanbullu Gelin'den sonra ne bilim
Yazık oldu vallahYakışmaz zaten bu kadın ne kanal logosunun altına ne de böyle total bir diziye.
O tayfadan şu an sadece Su Burcu ekranlarda var. Diğerleri nanay şimdilik. Onur Seyit patladı zira.Ayol Yiğit Koçak'a kurban ol sen
Ezelin annesi kör Meliha bu. Kanal ile bir geçmişi var neden yakışmasın ?Yakışmaz zaten bu kadın ne kanal logosunun altına ne de böyle total bir diziye.
Yiğit Koçak'a da boş demezsin. 😱Son saydığın 2 oyuncu da boş 😂 Oyunculuk namına bir şey göremedim onlarda
Boş hemde bomboşYiğit Koçak'a da boş demezsin. 😱
Şu anda bir projede yer almadığı için mi boş? Bunun için değilse de neye göre boş, merak ettim.Boş hemde bomboş
Ben yakıştıramıyorum.O tayfadan şu an sadece Su Burcu ekranlarda var. Diğerleri nanay şimdilik. Onur Seyit patladı zira.
------
Ezelin annesi kör Meliha bu. Kanal ile bir geçmişi var neden yakışmasın ?
Öpüp başına koyabileceği bir projesi oldu. Bunun ekmeğini yer ona bir lafım yok. Ama daha fazlası olmaz.Şu anda bir projede yer almadığı için mi boş? Bunun için değilse de neye göre boş, merak ettim.
Yeni bir projede görüp görmeden konuşmamak gerek. Dizinin en iyi oyuncusuydu kendisi, önü açık.Öpüp başına koyabileceği bir projesi oldu. Bunun ekmeğini yer ona bir lafım yok. Ama daha fazlası olmaz.
Bu senin fikrin.Yeni bir projede görüp görmeden konuşmamak gerek. Dizinin en iyi oyuncusuydu kendisi, önü açık.
Boş oyuncu dediğimi savunuyorum aga 😂Yiğit Koçak'a da boş demezsin. 😱
Yalnız değilsin. Yanındayız. 😂Boş oyuncu dediğimi savunuyorum aga 😂
Ver müziği 'ben yanındayım yalnız değilsin tın tın' 😂Yalnız değilsin. Yanındayız. 😂
Ver müziği Muhuttin Abi. 😂Ver müziği 'ben yanındayım yalnız değilsin tın tın' 😂
Harbiden Deniz Can'a zar zor alıştım, Yiğit Koçak kim bee 😂Ver müziği Muhuttin Abi. 😂