Emre Ozansoy
Moderatör
İlk fragmanlar ne güzel olaylı oluyor ama 2. fragmanları arkaya Sezen Aksu koyarak sadece shipleri gösteriyorlar, mahrum kalıyoruz olaylardan. Mahrum!
İlk fragmanlar ne güzel olaylı oluyor ama 2. fragmanları arkaya Sezen Aksu koyarak sadece shipleri gösteriyorlar, mahrum kalıyoruz olaylardan. Mahrum!
E abla 3 fragman veren diziler vardı gerekirse öyle olsunTüm bölümü fragmanlardamı izleyelim selo beycim
E abla 3 fragman veren diziler vardı gerekirse öyle olsun
Denk gelmedim.Fragmanlardan sonra önizlemede geliyor
Denk gelmedim.
Ben şok, ne YouTube'da ne de forumda karşıma çıktı.Yayınlanacağı günmü ne geliyor
Ben şok, ne YouTube'da ne de forumda karşıma çıktı.Cumartesi bakıyım bari
Ben 8. bölümden sonra başladım ama tam olarak 3-4 haftadır aralıksız izliyorum sanırım, normaldirSon haftalarda yokmuş ta önce var diye biliyordum ya
Ben 8. bölümden sonra başladım ama tam olarak 3-4 haftadır aralıksız izliyorum sanırım, normaldir
NeyiSanırım ben karıştırdım ya
Hiçbir fikrim yok, malum o zamanları bilmiyorumÖnizleme var dedim ya sanırım karıştırdım onu ben
Çok şükür düzgün bir 2. fragman ama bölüm yine full dram sanırım. Terliği de o Şengül'den alıp kendisine fırlatacaksın, yerini de bulmuş manyak.16. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Veda edecekleri duydun mu.Diziye bir kaç isim veda edecek, yerine yeni isimler gelecekmiş.
Benim duyduğum iki isim var. Eğer olurlarsa diziye renk katarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?