Emre Ozansoy
Moderatör
Yok, ama önemli isimler çıkmaz. Sonradan girenler, hikayesi biten vs.Veda edecekleri duydun mu.![]()
Yok, ama önemli isimler çıkmaz. Sonradan girenler, hikayesi biten vs.Veda edecekleri duydun mu.![]()
Şengül, Oğulcan ve Aybike çıkmasın da diğer kim olursa banane.Yok, ama önemli isimler çıkmaz. Sonradan girenler, hikayesi biten vs.
Oğulcan ve Aybike umrumda değil de Şengül çıkarsa yakarım o seti.Şengül, Oğulcan ve Aybike çıkmasın da diğer kim olursa banane.![]()
Aynen onların yokluğu da kapatılır da üzümlü kekim Şengül'ün arada ayarı kaçsa da harika bir yenge oluverdi.Oğulcan ve Aybike umrumda değil de Şengül çıkarsa yakarım o seti.Mis gibi karakter, niye çıksın.
![]()
Ah işte deli de iyi yapıyor bu sefer, beter olsun Suzan'la ikisi, sonraki hedef: kümesAllahım Harika ne yapıyosun gene yaa
Ah işte deli de iyi yapıyor bu sefer, beter olsun Suzan'la ikisi, sonraki hedef: kümes![]()
Aman onlardan da bu beklenirdi, polislere haber vereceğim tıksınlar içeriHırsızlık yapıyor yine yaa![]()
Aman onlardan da bu beklenirdi, polislere haber vereceğim tıksınlar içeri![]()
İhbar ediyorum o zaman, yanına da hediye olarak Suzan'ı verelimLütfen çok iyi olur Selom Harikadan kurtulalım![]()
Yuh, bu Tolga da ne şerefsiz çıktı be.
Of bölümü neredeyse izleyemedim, sahnelere falan bakıyım bari yarın.
Ah kadersiz Orhan amcacım ya şu çocukları kurtarmak için orasını burasını vurup felç kalma riski yaşıyor ya da ölüyor.Yalnız burada ölmez herhalde.
![]()
Dedim ya dışarı çıktım diyeNeden izleyemedin![]()