Jeneriği bile vermeden reklama girmeleri cidden çok garip.
Bin kere oha. Umarım bu gerçek değildir bak kötü oldum, lütfen Ömer, Suzan gibi bir şeyin oğlu olmasın. Öte yandan harika boynuzları yeniden çıkarmış insanlara eziyet ediyor, ah Doruk gibi düzelebilse bir.
Ömer nasıl Suzan'ın oğlu olacak be? 😱Bin kere oha. Umarım bu gerçek değildir bak kötü oldum, lütfen Ömer, Suzan gibi bir şeyin oğlu olmasın. Öte yandan harika boynuzları yeniden çıkarmış insanlara eziyet ediyor, ah Doruk gibi düzelebilse bir.
Aman bu Suzan zamanında ne haltlar yedi, Ömer'i mi p.ydahlayamayacak.Ömer nasıl Suzan'ın oğlu olacak be? 😱
Fragmanı izlemedim, ilk bölümden devam edemedim daha.
Ömer nasıl Suzan'ın oğlu olacak be? 😱
Fragmanı izlemedim, ilk bölümden devam edemedim daha.
Bin kere oha. Umarım bu gerçek değildir bak kötü oldum, lütfen Ömer, Suzan gibi bir şeyin oğlu olmasın. Öte yandan harika boynuzları yeniden çıkarmış insanlara eziyet ediyor, ah Doruk gibi düzelebilse bir.
Hayır be. Tamam Suzan kaynaşık bir hanım teyzemiz de bu kadarını beklemiyordum.Suzanın evlenmeden önce ilişkisi olmuş hamile kalmış dedesi istememiş gitmiş cami avlusuna koymuş ömeri kadirin babası buldu eve getirdi eşine biz bakalım dedi büyüttüler
------
Maalesef gerçek Ömer Suzanın oğlu ya
Hayır be. Tamam Suzan kaynaşık bir hanım teyzemiz de bu kadarını beklemiyordum.
Genellikle gününde izleyemiyorum ama ertesi gün hallediyorum.Evet bee sen diziyi izlemiyormusun yoksam selo beybende beklemiyordum ama oldu işte Suzan Ömerin babası çok sevmiş ama terk etmiş Suzanın kucağından alıp götürdü Suzan aradım ama bulamadım dedi
Genellikle gününde izleyemiyorum ama ertesi gün hallediyorum.Vay adama bak sen Hatice'nin ahı üzerinde olsun, Suzan da iyi ki bulamamış.
İşte anne dediğin bu gibi olmaz.Bulamasın zaten aramıyor ki Ömeri o değilde öz babası nerde acaba oda girecekmi diziye merak ediyorm
İşte anne dediğin bu gibi olmaz.E yuh adam da öz babası değil ha.
Tamam tamam taşlar yerine oturdu.Ya işte Ömeri Kadirin anne babası büyüttü ya ben Suzanın aşık olduğu onu terk eden adamdan bahsediyorum
Tamam tamam taşlar yerine oturdu.
Kadir eğer Ömer'e söylerse gelir bence.Sonunda işte diyorum ki acaba oda diziye gelirmi sence gelirmi selo
Kadir eğer Ömer'e söylerse gelir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?