Kadir karakteri ölecekmiş. Boşuna o izlenim verilmemiş. Kırgın Çiçekler Gökhan gibi oldu kaderi. Gerçeği öğrenip açıklayacak kişi ölüyor.Aynen öyle
Kadir karakteri ölecekmiş. Boşuna o izlenim verilmemiş. Kırgın Çiçekler Gökhan gibi oldu kaderi. Gerçeği öğrenip açıklayacak kişi ölüyor.Aynen öyle
KADİR ÖLME BİZİ BIRAKIP GİTME 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭Kadir karakteri ölecekmiş. Boşuna o izlenim verilmemiş. Kırgın Çiçekler Gökhan gibi oldu kaderi. Gerçeği öğrenip açıklayacak kişi ölüyor.
Son haftalarda diziye alışmışken bu durum üzdü.KADİR ÖLME BİZİ BIRAKIP GİTME 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
gırgın çiçeklere dönmüş hayatSon haftalarda diziye alışmışken bu durum üzdü.
Diğerleri 18 olmamışsa yurt yolu görünür @Angelica
Olmuş çoktan. Ben de daha geçen onunla alakası yok dedim ama işte şimdi oldugırgın çiçeklere dönmüş hayat
Son haftalarda diziye alışmışken bu durum üzdü.
Diğerleri 18 olmamışsa yurt yolu görünür @Angelica
Ömer ve Asiye arasında 4 ay var muhabbeti vardı? Ozaman Asiye de nerdeyse 18?Üff bencede yaa Ömer var gerçi onun yanında durabilirler
Ömer ve Asiye arasında 4 ay var muhabbeti vardı? Ozaman Asiye de nerdeyse 18?
fragmandan belliydiOlmuş çoktan. Ben de daha geçen onunla alakası yok dedim ama işte şimdi oldu
Sağlık olsunKadir karakteri ölecekmiş. Boşuna o izlenim verilmemiş. Kırgın Çiçekler Gökhan gibi oldu kaderi. Gerçeği öğrenip açıklayacak kişi ölüyor.
Fragmanı gördün mü @Angelica 😱Akif bitti şimdi oğlu başladı. 😱 Vurarak öldürselerdi bari.
https://twitter.com/x/status/1461725937301663751
Fragmanı gördün mü @Angelica 😱
Kendine benzetecek. Tam da Kaan'a kanı ısınmıştı milletin. Artık birbirini tehdit edemezler böylece
Eee Akif'in olayı açığa çıkmasın diye Kadir'i öldürüp, Kaan'ı da sebep olan yaptılar ki o da sussun diyeAyy görmemiştim bu ne yaa yarın izliyim ben kardeşlerimi
Eee Akif'in olayı açığa çıkmasın diye Kadir'i öldürüp, Kaan'ı da sebep olan yaptılar ki o da sussun diye
Soğudum diziden. İzlememAynen öyle konu o yönde ilerlicek demek ki ya
Soğudum diziden. İzlemembeni ağlatacak diziler istemiyorum
Çok çabuk soğuyorumBak ya hemende soğudu
Çok çabuk soğuyorumYasak Elma'yı da bıraktım yeniden
Fragman paylaşıldığından beriOnu ne ara bıraktın gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?