Kadir karakteri ölecekmiş. Boşuna o izlenim verilmemiş. Kırgın Çiçekler Gökhan gibi oldu kaderi. Gerçeği öğrenip açıklayacak kişi ölüyor.Aynen öyle![]()
Kadir karakteri ölecekmiş. Boşuna o izlenim verilmemiş. Kırgın Çiçekler Gökhan gibi oldu kaderi. Gerçeği öğrenip açıklayacak kişi ölüyor.Aynen öyle![]()
KADİR ÖLME BİZİ BIRAKIP GİTME 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭Kadir karakteri ölecekmiş. Boşuna o izlenim verilmemiş. Kırgın Çiçekler Gökhan gibi oldu kaderi. Gerçeği öğrenip açıklayacak kişi ölüyor.
Son haftalarda diziye alışmışken bu durum üzdü.KADİR ÖLME BİZİ BIRAKIP GİTME 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
gırgın çiçeklere dönmüş hayatSon haftalarda diziye alışmışken bu durum üzdü.
Diğerleri 18 olmamışsa yurt yolu görünür @Angelica
Olmuş çoktan. Ben de daha geçen onunla alakası yok dedim ama işte şimdi oldugırgın çiçeklere dönmüş hayat![]()
Son haftalarda diziye alışmışken bu durum üzdü.
Diğerleri 18 olmamışsa yurt yolu görünür @Angelica
Ömer ve Asiye arasında 4 ay var muhabbeti vardı? Ozaman Asiye de nerdeyse 18?Üff bencede yaa Ömer var gerçi onun yanında durabilirler
Ömer ve Asiye arasında 4 ay var muhabbeti vardı? Ozaman Asiye de nerdeyse 18?
fragmandan belliydiOlmuş çoktan. Ben de daha geçen onunla alakası yok dedim ama işte şimdi oldu![]()
Sağlık olsunKadir karakteri ölecekmiş. Boşuna o izlenim verilmemiş. Kırgın Çiçekler Gökhan gibi oldu kaderi. Gerçeği öğrenip açıklayacak kişi ölüyor.
Fragmanı gördün mü @Angelica 😱Akif bitti şimdi oğlu başladı. 😱 Vurarak öldürselerdi bari.
Fragmanı gördün mü @Angelica 😱
Kendine benzetecek. Tam da Kaan'a kanı ısınmıştı milletin. Artık birbirini tehdit edemezler böylece![]()
Eee Akif'in olayı açığa çıkmasın diye Kadir'i öldürüp, Kaan'ı da sebep olan yaptılar ki o da sussun diyeAyy görmemiştim bu ne yaa yarın izliyim ben kardeşlerimi![]()
Eee Akif'in olayı açığa çıkmasın diye Kadir'i öldürüp, Kaan'ı da sebep olan yaptılar ki o da sussun diye![]()
Soğudum diziden. İzlememAynen öyle konu o yönde ilerlicek demek ki ya![]()
Soğudum diziden. İzlemembeni ağlatacak diziler istemiyorum
![]()
Çok çabuk soğuyorumBak ya hemende soğudu![]()
Çok çabuk soğuyorumYasak Elma'yı da bıraktım yeniden
![]()
Fragman paylaşıldığından beriOnu ne ara bıraktın gı![]()