Karanlıklar İçinden | Yeni Bölüm

Puanınız kaç?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Oy: 1 7.7%
  • 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 10 76.9%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Tarz olarak benziyor ama aynısı değil.:smile:

Bu arada oy vermek isteyenler verebilirler.

tok sesli amcanin seslendirdiği yerlere çok bezemis. sende de sanırım geçmişe özlem var çocukluğunu unutamayanlardansın :)))

- - - Ekleme - - -

benden sonra emre de 10 puan vermiş

tok sesli amcanin seslendirdiği yerlere çok bezemis. sende de sanırım geçmişe özlem var çocukluğunu unutamayanlardansın :)))

- - - Ekleme - - -

benden sonra emre de 10 puan vermiş

Aaaa ben zaten çocuk sayılırım yani 17 yaşındayım :d Evet benzer yerleri var yok değil. :smile: Ama her dizi başka bir dizinin yaratıcısıdır. Bunuda unutmamak gerek.

- - - Ekleme - - -

oylar gözüküyor noldu ?
Bilemiyorum sanırım ben ayarlayamadım onu. :d

Tebrikler, basarili buldum. Iyi akici yazmissin.

Puanim: 10.

Basarilar dizinde.

Oyunu kullanmayanlar kullanabilir, son saatler içerisindeyiz...

Güzeldi sevdim aklıma Fatmagül geldi. :d İsimleri başa yazıp cümleleri yazsan daha iyi olacak, tam üsttekinin özellikleri diye okuyorum sonunda başka biri çıkıyor. :d !0 verdim. :GDG:
Çok saaoooll bebitommm...1. bölümü oku bence. Diziyi daha iyi anlarsın. İlk bölümde çok güzeldi. Zaten emin ol gelecek bölüme çok iyi bir sürpriz hazırlıyorum. Hazır olun bekleyin Cumayı...
70.png

Gün Aksam Oldu yeni bölüm bu aksam olacak degil mi dizi kolik? Onu da merakla bekleyi olacagim, birazdan Gün Aksam Oldu'nun 1.bölümünü okuyacagim, daha iyi empati kurmam için 2.bölümle. :)

Gün Aksam Oldu yeni bölüm bu aksam olacak degil mi dizi kolik? Onu da merakla bekleyi olacagim, birazdan Gün Aksam Oldu'nun 1.bölümünü okuyacagim, daha iyi empati kurmam için 2.bölümle. :)
Birazdan yazıp koyacağım.Akşam biraz geç oluyor. Teşekkür ederim Fks14:smile: