"Karanlıklar İçinden" Dizisinin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı !

Çok güzel olmuş Esra
Ama oyuncular Forumdan olmalıydı bence
Merakla bekliyorum

Çok güzel olmuş Esra
Ama oyuncular Forumdan olmalıydı bence
Merakla bekliyorum
Teşekkür ederim Hilal.

Ya daha önce yayınladığım bir dizi olmasaydı oyuncuları forumdan seçme şansım olabilirdi ama daha önce diziyi yayınladığım için böyle bir şansım yok.

Peki bu seferlik affedildin diğer dizilerimi okumadığın için. :GDG:

Ama sana tavsiyem diğer dizilerime de bir göz at. Düşüncelerini merak ediyorum yani.

Diğer dizilerin neler Aşk-ı Efsane dışında? İsim ver sadece. Yarın okuldan erken geleceğim. Okurum o zaman.

Diğer dizilerin neler Aşk-ı Efsane dışında? İsim ver sadece. Yarın okuldan erken geleceğim. Okurum o zaman.
"Forum'un Yolu - Anasayfa" vardı. Onuda yarın yeni bölümüyle yayınlayacağım.

Onun dışında "Gün Akşam Oldu" diye bir dizim vardı. Konusu dramdı. Sadece 2 bölüm yayınlamıştım.

Sorulduysa kusura bakma ama bu dizin ne zaman basliyor?

Sorulduysa kusura bakma ama bu dizin ne zaman basliyor?

Çok özür dilerim Ömer, görmemişim sorunu.

2 hafta içerisinde başlatacağım kısmetse. Kafamda kesin bir tarih yok şu an. Belli olunca konusunu açacağım İnş.

Çok özür dilerim Ömer, görmemişim sorunu.

2 hafta içerisinde başlatacağım kısmetse. Kafamda kesin bir tarih yok şu an. Belli olunca konusunu açacağım İnş.

Onemli degil

Merakla bekliyorum. Bu arada diger dizinin yeni bolumune etiketlemissin; zamanim ve yorgun olmadigimda okurum. Muhtemelen cumartesi
bastan okumam gerek unuttum sayilir. Yaslilik

Onemli degil

Merakla bekliyorum. Bu arada diger dizinin yeni bolumune etiketlemissin; zamanim ve yorgun olmadigimda okurum. Muhtemelen cumartesi
bastan okumam gerek unuttum sayilir. Yaslilik

Hahaha..

Peki, sorun değil. Benim için önemli olan yanlışlarımı öğrenmek. Onları sizin ağzınızdan duydukça elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum sonraki bölümlerde.

Teşekkür ederim Hilal.

Ya daha önce yayınladığım bir dizi olmasaydı oyuncuları forumdan seçme şansım olabilirdi ama daha önce diziyi yayınladığım için böyle bir şansım yok.

Hiç haberim yok ya bu diziden. Okuyayım önceki bölümleri hemen :

Up!

Tanıtım fragmanını izlemeyenler izleyebilir. Dizi çok yakında FavoriForumum.net'te!