Teşekkür ederim Hilal.Çok güzel olmuş EsraAma oyuncular Forumdan olmalıydı bence
Merakla bekliyorum
![]()
Peki bu seferlik affedildin diğer dizilerimi okumadığın için. :GDG:
Ama sana tavsiyem diğer dizilerime de bir göz at. Düşüncelerini merak ediyorum yani.![]()
"Forum'un Yolu - Anasayfa" vardı. Onuda yarın yeni bölümüyle yayınlayacağım.
Diğer dizilerin neler Aşk-ı Efsane dışında? İsim ver sadece. Yarın okuldan erken geleceğim. Okurum o zaman.
"Forum'un Yolu - Anasayfa" vardı. Onuda yarın yeni bölümüyle yayınlayacağım.
Onun dışında "Gün Akşam Oldu" diye bir dizim vardı. Konusu dramdı. Sadece 2 bölüm yayınlamıştım.
Sorulduysa kusura bakma ama bu dizin ne zaman basliyor?![]()
Sorulduysa kusura bakma ama bu dizin ne zaman basliyor?![]()
Çok özür dilerim Ömer, görmemişim sorunu.
2 hafta içerisinde başlatacağım kısmetse. Kafamda kesin bir tarih yok şu an. Belli olunca konusunu açacağım İnş.![]()
Onemli degil
Merakla bekliyorum. Bu arada diger dizinin yeni bolumune etiketlemissin; zamanim ve yorgun olmadigimda okurum. Muhtemelen cumartesibastan okumam gerek unuttum sayilir. Yaslilik
![]()
Hahaha..
Peki, sorun değil. Benim için önemli olan yanlışlarımı öğrenmek. Onları sizin ağzınızdan duydukça elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum sonraki bölümlerde.![]()
Yorumlarimi ona gore yazayim o zaman![]()
Aynen, yani aslında benim duymak istediklerim dizinin bölümü hakkında detaylı yorumlar.![]()
Yani diziyi begenmeyelim ama nasil yazilmis/iyleyis tarzi/detayli detaysiz yonunde yorum istiyorsun![]()
Hayır öyle demek istemedim. Neyse sen nasıl yorum yapmak istersne öyle yap, aklını karışıtırmak istemem.![]()
Teşekkür ederim Hilal.
Ya daha önce yayınladığım bir dizi olmasaydı oyuncuları forumdan seçme şansım olabilirdi ama daha önce diziyi yayınladığım için böyle bir şansım yok.![]()
Peki, Hilal.Hiç haberim yok ya bu diziden. Okuyayım önceki bölümleri hemen :![]()
Tabiki ama yarına kaldı malum show programım için bazı hazırlıklar yapıyorumPeki, Hilal.
1. sayfada yorumda linkleri var. İstersen oradan tıklayıp açabilirsin.![]()