Teşekkür ederim Hilal.Çok güzel olmuş Esra Ama oyuncular Forumdan olmalıydı bence Merakla bekliyorum
Peki bu seferlik affedildin diğer dizilerimi okumadığın için. :GDG:
Ama sana tavsiyem diğer dizilerime de bir göz at. Düşüncelerini merak ediyorum yani.
"Forum'un Yolu - Anasayfa" vardı. Onuda yarın yeni bölümüyle yayınlayacağım.
Diğer dizilerin neler Aşk-ı Efsane dışında? İsim ver sadece. Yarın okuldan erken geleceğim. Okurum o zaman.
"Forum'un Yolu - Anasayfa" vardı. Onuda yarın yeni bölümüyle yayınlayacağım.
Onun dışında "Gün Akşam Oldu" diye bir dizim vardı. Konusu dramdı. Sadece 2 bölüm yayınlamıştım.
Sorulduysa kusura bakma ama bu dizin ne zaman basliyor?
Sorulduysa kusura bakma ama bu dizin ne zaman basliyor?
Çok özür dilerim Ömer, görmemişim sorunu.
2 hafta içerisinde başlatacağım kısmetse. Kafamda kesin bir tarih yok şu an. Belli olunca konusunu açacağım İnş.
Onemli degil
Merakla bekliyorum. Bu arada diger dizinin yeni bolumune etiketlemissin; zamanim ve yorgun olmadigimda okurum. Muhtemelen cumartesi bastan okumam gerek unuttum sayilir. Yaslilik
Hahaha..
Peki, sorun değil. Benim için önemli olan yanlışlarımı öğrenmek. Onları sizin ağzınızdan duydukça elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum sonraki bölümlerde.
Yorumlarimi ona gore yazayim o zaman
Aynen, yani aslında benim duymak istediklerim dizinin bölümü hakkında detaylı yorumlar.
Yani diziyi begenmeyelim ama nasil yazilmis/iyleyis tarzi/detayli detaysiz yonunde yorum istiyorsun
Hayır öyle demek istemedim. Neyse sen nasıl yorum yapmak istersne öyle yap, aklını karışıtırmak istemem.
Teşekkür ederim Hilal.
Ya daha önce yayınladığım bir dizi olmasaydı oyuncuları forumdan seçme şansım olabilirdi ama daha önce diziyi yayınladığım için böyle bir şansım yok.
Peki, Hilal.Hiç haberim yok ya bu diziden. Okuyayım önceki bölümleri hemen :
Tabiki ama yarına kaldı malum show programım için bazı hazırlıklar yapıyorumPeki, Hilal.
1. sayfada yorumda linkleri var. İstersen oradan tıklayıp açabilirsin.