"Karanlıklar İçinden" Dizisinin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı !

Çok güzel olmuş Esra :) Ama oyuncular Forumdan olmalıydı bence :) Merakla bekliyorum :)

Çok güzel olmuş Esra :) Ama oyuncular Forumdan olmalıydı bence :) Merakla bekliyorum :)
Teşekkür ederim Hilal. :)

Ya daha önce yayınladığım bir dizi olmasaydı oyuncuları forumdan seçme şansım olabilirdi ama daha önce diziyi yayınladığım için böyle bir şansım yok. :)

Peki bu seferlik affedildin diğer dizilerimi okumadığın için. :GDG:

Ama sana tavsiyem diğer dizilerime de bir göz at. Düşüncelerini merak ediyorum yani. :)

Diğer dizilerin neler Aşk-ı Efsane dışında? İsim ver sadece. Yarın okuldan erken geleceğim. Okurum o zaman.

Diğer dizilerin neler Aşk-ı Efsane dışında? İsim ver sadece. Yarın okuldan erken geleceğim. Okurum o zaman.
"Forum'un Yolu - Anasayfa" vardı. Onuda yarın yeni bölümüyle yayınlayacağım. :)

Onun dışında "Gün Akşam Oldu" diye bir dizim vardı. Konusu dramdı. Sadece 2 bölüm yayınlamıştım.

Çok özür dilerim Ömer, görmemişim sorunu. :(

2 hafta içerisinde başlatacağım kısmetse. Kafamda kesin bir tarih yok şu an. Belli olunca konusunu açacağım İnş. :)

Onemli degil :)
Merakla bekliyorum. Bu arada diger dizinin yeni bolumune etiketlemissin; zamanim ve yorgun olmadigimda okurum. Muhtemelen cumartesi :) bastan okumam gerek unuttum sayilir. Yaslilik :)

Onemli degil :)
Merakla bekliyorum. Bu arada diger dizinin yeni bolumune etiketlemissin; zamanim ve yorgun olmadigimda okurum. Muhtemelen cumartesi :) bastan okumam gerek unuttum sayilir. Yaslilik :)

Hahaha.. :F

Peki, sorun değil. Benim için önemli olan yanlışlarımı öğrenmek. Onları sizin ağzınızdan duydukça elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum sonraki bölümlerde. :)

Up!

Tanıtım fragmanını izlemeyenler izleyebilir. Dizi çok yakında FavoriForumum.net'te!