- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
Teşekkürler Yakup.Tanıtım güzel olmuş. Başarılar dilerim.
Teşekkürler Yakup.Tanıtım güzel olmuş. Başarılar dilerim.
Suskunlara benzemeyen yanlari var tabi ki. Mesela Suskunlarda Kuyu Dibinden gurur duyarlardi, burada oyle birsey yok
Sadece o mu var benzemeyen yanı Ömer?
Hapishane yerine Okul, 3 erkek yerine 4 erkek. Kiz bu sefer erkeklerle ayni seyleri yasiyor, Suskunlarda Ahu disarida kaldi.
Misal olarak yazmistim ben
Teşekkürler. Eğer ilk iki bölümünü okumak istersen 1. sayfada Ömer'e linklerini verdim. Tıklayıp okuyabilirsin.Gene mi R Prodution Her dizinni altından o çıkıyo @RevaN
Polisiye dizi güzel olacaktır. Başarılar.
Kisa olmasi iyi. Okuyucu ceker. Uzun forum dizilerini sevmem zaten. Anlatim biraz daha kisa olup konusmalar eklenirse guzel olacagindan eminim. Polisiyelik daha fazla aksiyon olabilir
Teşekkürler. Eğer ilk iki bölümünü okumak istersen 1. sayfada Ömer'e linklerini verdim. Tıklayıp okuyabilirsin.
Teşekkürler Buğra.Güzel olmuş tanıtım, başarılar.
Beğendiğine çok sevindim.
Okumak için tıklamıştım linklere. Unuttum. Şimdi okuyum bari
- - - Ekleme - - -
Muhteşem bir diziymiş Esra. Ben çok beğendim. Dehşet'ül Vahşet bir şey. Ne zaman başlıyor?
Haydi bakalım dizinin adı iyi Takipteyim
Teşekkürler Emre.Başarılar.
Bu ay içerisinde yayınlanacak İnş.
[/SIZE]
Sonunda benim gibi ayrıntıya önem verilen bir dizi bulmuşum. Bırakır mıyım hiç? Bekliyorum.
Tabii ki.
Teşekkürler Buğra.
Bu ay içerisinde yayınlanacak İnş.
Teşekkürler Forumdash.
Daha önceden okumuştun dizimi zaten. Takip edince yabancılık çekmeyeceğinden eminim.
Teşekkürler Emre.
Peki sen takip edecek misin dizimi?
Peki, teşekkür ederim.Tabii ki.
Hadi ya.
Diğer dizilerimde ayrıntı yok muydu yane?
Öyle demek istemedim. Ayrıntıdan kastım gözünde canlandırdığını okuyucuya aktarabilmen. Çoğu dizide yok bu olay malesef. Kuru kuruya replikleri okumak pek güzel olmuyor. Ama hikayeleştirince çok süper oluyor.
Diğer dizilerini okumadım desem?