"Karanlıklar İçinden" Dizisinin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı !

Suskunlara benzemeyen yanlari var tabi ki. Mesela Suskunlarda Kuyu Dibinden gurur duyarlardi, burada oyle birsey yok :)

Gene mi R Prodution :D Her dizinni altından o çıkıyo @RevaN :D

Polisiye dizi güzel olacaktır. :ok: Başarılar.

Hapishane yerine Okul, 3 erkek yerine 4 erkek. Kiz bu sefer erkeklerle ayni seyleri yasiyor, Suskunlarda Ahu disarida kaldi.

Misal olarak yazmistim ben :)

Peki. Konu olarakta aslında çok aykırı yönleri var ama uzatınca bölümleri sıkılıyor okuyucu. O yüzden kısa tutuyorum bölümleri. Yeni sezonda konuşma sözleride eklenecek diziye. Normal bir boyut kazanacak yani dizim. Umarım beğenirsiniz. :)

Gene mi R Prodution :D Her dizinni altından o çıkıyo @RevaN :D

Polisiye dizi güzel olacaktır. :ok: Başarılar.
Teşekkürler. Eğer ilk iki bölümünü okumak istersen 1. sayfada Ömer'e linklerini verdim. Tıklayıp okuyabilirsin. :)

Kisa olmasi iyi. Okuyucu ceker. Uzun forum dizilerini sevmem zaten. Anlatim biraz daha kisa olup konusmalar eklenirse guzel olacagindan eminim. Polisiyelik daha fazla aksiyon olabilir :)

Kisa olmasi iyi. Okuyucu ceker. Uzun forum dizilerini sevmem zaten. Anlatim biraz daha kisa olup konusmalar eklenirse guzel olacagindan eminim. Polisiyelik daha fazla aksiyon olabilir :)

Aksiyonu bol bir dizi olacak yeni sezonda ve yazın son aylarında 24. bölümüyle final yapmayı düşünüyorum. Bakalım... :)

Teşekkürler. Eğer ilk iki bölümünü okumak istersen 1. sayfada Ömer'e linklerini verdim. Tıklayıp okuyabilirsin. :)

Okumak için tıklamıştım linklere. Unuttum. Şimdi okuyum bari :D

- - - Ekleme - - -

Muhteşem bir diziymiş Esra. Ben çok beğendim. Dehşet'ül Vahşet bir şey. Ne zaman başlıyor?

Güzel olmuş tanıtım, başarılar. :)
Teşekkürler Buğra. :)

Okumak için tıklamıştım linklere. Unuttum. Şimdi okuyum bari :D

- - - Ekleme - - -

Muhteşem bir diziymiş Esra. Ben çok beğendim. Dehşet'ül Vahşet bir şey. Ne zaman başlıyor?
Beğendiğine çok sevindim. :)

Bu ay içerisinde yayınlanacak İnş. :)
Haydi bakalım dizinin adı iyi :X Takipteyim:ok:

Teşekkürler Forumdash. :)

Daha önceden okumuştun dizimi zaten. Takip edince yabancılık çekmeyeceğinden eminim.
Teşekkürler Emre. :)

Peki sen takip edecek misin dizimi?

Teşekkürler Buğra. :)

Beğendiğine çok sevindim. :)

Bu ay içerisinde yayınlanacak İnş. :)

Teşekkürler Forumdash. :)

Daha önceden okumuştun dizimi zaten. Takip edince yabancılık çekmeyeceğinden eminim.

Teşekkürler Emre. :)

Peki sen takip edecek misin dizimi?
Tabii ki.

Hadi ya. :D

Diğer dizilerimde ayrıntı yok muydu yane? :bağır:

Öyle demek istemedim. :D Ayrıntıdan kastım gözünde canlandırdığını okuyucuya aktarabilmen. Çoğu dizide yok bu olay malesef. Kuru kuruya replikleri okumak pek güzel olmuyor. Ama hikayeleştirince çok süper oluyor.

Diğer dizilerini okumadım desem? :d

Son düzenleme:

Öyle demek istemedim. :D Ayrıntıdan kastım gözünde canlandırdığını okuyucuya aktarabilmen. Çoğu dizide yok bu olay malesef. Kuru kuruya replikleri okumak pek güzel olmuyor. Ama hikayeleştirince çok süper oluyor.

Diğer dizilerini okumadım desem? :d

Peki bu seferlik affedildin diğer dizilerimi okumadığın için. :GDG:

Ama sana tavsiyem diğer dizilerime de bir göz at. Düşüncelerini merak ediyorum yani. :)