Karakol Ve Karadağlar'ın Yine Saati Değişti

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Az Önce Showun Alt Yazıdan Geçti Karadağlar Ve Karakolun Yeni Saatleri İse ;

1-Karakol Salı 21:30
2-Karadağ pazartesi 21:30

bu arada canlı parada cuma 21:30 demek ki tüm dizileri 21:30 başlatacaklar o zaman 20:00 ne yayınlanacak ?

18.40-Show TV Ana Haber
19.30-Adını Feriha Koydum-Tkr
21.30-O günün programı

Show'da Pazartesi'den itibaren bu yayın akışı geçerli olacak. :)

Adını Feriha Koydum'un tekrarının karşısında Ana Haberlerin magazinsel ve genellikle pek önemsenmeyen kısmı var. Sadece FOX'ta aynı satte Hayat Bilgisi 19.30'da ekranlara gelecek. Ancak eğer ki diğer kanallar dizilerini 20.30 civarında başlatırsa 21.30'a kadar kimse Adını Feriha Koydum'un tekrarının yüzüne bakmaz. :)

Adını Feriha Koydum'un tekrarının karşısında Ana Haberlerin magazinsel ve genellikle pek önemsenmeyen kısmı var. Sadece FOX'ta aynı satte Hayat Bilgisi 19.30'da ekranlara gelecek. Ancak eğer ki diğer kanallar dizilerini 20.30 civarında başlatırsa 21.30'a kadar kimse Adını Feriha Koydum'un tekrarının yüzüne bakmaz. :)

haftanın yayın akışını nereden öğrendin linkini atarmısın

Ben Karakol'un zirvede olabileceğini sanmıyorum. Salı günleri bir sürü rakibi var.
20.00-Tövbeler Tövbesi/23.00-Nihat Hatipoğlu Kandil Özel[ATV]
20.30-Dinle Sevgili/21.45-Derin Sular[FOX]
23.00-Kavak Yelleri[Kanal D]
Salı günü tahminlerim:

Total
1-Tövbeler Tövbesi 4,69
2-Dinle Sevgili 3,45
3-Kandil Özel 3,21
4-Kavak Yelleri 2,86
5-Karakol 2,31

A/B
1-Kavak Yelleri 4,89
2-Karakol 4,12
3-Kandil Özel 3,64
4-Tövbeler Tövbesi 2,78
5-Dinle Sevgili 1,67

Ana haberler, tekrarlar ve gündüz kuşağı programları hariç. :)

Tövbeler Tövbesi'nin 20:00'de yayinlanicagini nereden okudun ?:)

atv nin alt yazısından geçti dün ben yahşi cazibe seyrederken :)

bana göre karakol un rakipleri çok deniyor ama karakol bana göre zirvede yada ilk 5 e mutlaka girer

Ben alt yazıda görmedim. Direkt fragmanında gördüm. Hatta dedim bundan sonra 23.00'e ne koyacaklar. Hemen ardından Nihat Hatipoğlu'nun Kandil Özel fragmanını gösterdiler. Belki sadece bu haftalık bir uygulamadır. Ama Tövbeler Tövbesi PT1'de iyi iş çıkarır bence. Zaten Kavak Yelleri'nin bu hafta değil ama bundan sonraki hafta 20.00'a alınacağını düşünüyorum. :)

Ben alt yazıda görmedim. Direkt fragmanında gördüm. Hatta dedim bundan sonra 23.00'e ne koyacaklar. Hemen ardından Nihat Hatipoğlu'nun Kandil Özel fragmanını gösterdiler. Belki sadece bu haftalık bir uygulamadır. Ama Tövbeler Tövbesi PT1'de iyi iş çıkarır bence. Zaten Kavak Yelleri'nin bu hafta değil ama bundan sonraki hafta 20.00'a alınacağını düşünüyorum. :)
salı gününün galibi karakol abde çünkü rakip dediğin tövbeler tövbesi karakolun reytinginden kötü kavak yelleri hiç şans vermiyorum başka kalmadı zaten :)

Adını Feriha Koydum'un tekrarlarının yayınlanacağını Cumartesi Sürprizinden öğrendim. :) ''Adını Feriha Koydum'un tekrar bölümlerini hafta içi her gün 19.30'da Show TV ekranlarında izleyebilirsiniz. Sakın kaçırmayın diyoruz.'' diyor haberlere yorum yapan göremediğimiz dış ses.
Ayrıca kanal içinde fragmanlarıda dönüyor. Hafta içi her gün 19.30'da Adını Feriha Koydum var diye. :)