Karagül'e Süpriz Dönüş!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
diziye ne zaman baksam kendal bağırıyor vuruyor kırıyor

karagül iyice coşar o zaman adamlar işi biliyo :D

Iki derede bir arada kaldim. Murat Narinle olsun istiyorum bir yandan ama onu gercek anlamda sevebilecek Oguz da var. Bakalim ne olacak cok merak ediyorum :)

Karagül dizisine gelirse reytingleri belirgin derecedece artar

Show TV'den gelen KESİN duyumlara göre şu an için Karagül'ün geçmesi veya transfer olabilme durumu söz konusu değilmiş. Ancak hayranları Show TV info@showtv.com.tr'yi mail yağmuruna tutması halinde yapım şirketi Avşar Film ile görüşme sağlanabilirmiş. Şu an sadece yeni projelere odaklanmış durumdalar. Kurtlar Vadisi Pusu içinde aynı durum söz konusuymuş. @mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @zara85 @Fks14 @SERHAT3456 @denizz19 @sokak sanati

Show TV'den gelen KESİN duyumlara göre şu an için Karagül'ün geçmesi veya transfer olabilme durumu söz konusu değilmiş. Ancak hayranları Show TV info@showtv.com.tr'yi mail yağmuruna tutması halinde yapım şirketi Avşar Film ile görüşme sağlanabilirmiş. Şu an sadece yeni projelere odaklanmış durumdalar. Kurtlar Vadisi Pusu içinde aynı durum söz konusuymuş. @mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @zara85 @Fks14 @SERHAT3456 @denizz19 @sokak sanati

Demiştim zaten @dizi kolik , görmedin mi sen bu konudaki mesajımı? :)

İyi. :D

Kanal Star TV gibi olmasın daha iyi ama bir transfer etmeleri iyi olur Ocak için. :) :)

Bence boşa çaba (b) Karagül'ün reytingi artması için FOX'tayken Özcan'ı getiriyorlarsa Show'a geçmesi söz konusu olamaz gibi(b) @dizi kolik @xBUGRAx

Son düzenleme:
Demiştim zaten @dizi kolik , görmedin mi sen bu konudaki mesajımı? :)
Hangi konuda? :)
Hayırlısı olsun.Ama Show'da dizi keyfi daha güzel.:D
Show'a transfer olsa iyiydi aslında her iki taraf açısından ama kendileri bilir artık. :X
Kanal Star TV gibi olmasın daha iyi ama bir transfer etmeleri iyi olur Ocak için. :) :)
Adam akıllı bir şey transfer olmazsa düzelmesi çok zaman alır Mert. :)

Bence boşa çaba (b) Karagül'ün reytingi artması için FOX'tayken Özcan'ı getiriyorlarsa Show'a geçmesi söz konusu olamaz gibi(b) @dizi kolik @xBUGRAx
Çaba yok, dedikoduydu ama bu sefer kesin bilgi aldım. Boş dedikoduymuş. :X

Son düzenleme:
Hangi konuda? :)

Show'a transfer olsa iyiydi aslında her iki taraf açısından ama kendileri bilir artık. :X

Adam akıllı bir şey transfer olmazsa düzelmesi çok zaman alır Mert. :)

Zaten kesin olarak söylemiştim forumdakilere. Sen görmedin sanırım. Karagül bitene kadar FOX'ta olacak. Transfer falan söz konusu bile olamaz. @dizi kolik

Dila Hanım ile Karagül bir değil. Kanal değişse de reytingi değişmez ancak değişmemesi daha iyi bence.

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy