- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
diziye ne zaman baksam kendal bağırıyor vuruyor kırıyor
Show TV'den gelen KESİN duyumlara göre şu an için Karagül'ün geçmesi veya transfer olabilme durumu söz konusu değilmiş. Ancak hayranları Show TV info@showtv.com.tr'yi mail yağmuruna tutması halinde yapım şirketi Avşar Film ile görüşme sağlanabilirmiş. Şu an sadece yeni projelere odaklanmış durumdalar. Kurtlar Vadisi Pusu içinde aynı durum söz konusuymuş. @mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @zara85 @Fks14 @SERHAT3456 @denizz19 @sokak sanati
Show TV'den gelen KESİN duyumlara göre şu an için Karagül'ün geçmesi veya transfer olabilme durumu söz konusu değilmiş. Ancak hayranları Show TV info@showtv.com.tr'yi mail yağmuruna tutması halinde yapım şirketi Avşar Film ile görüşme sağlanabilirmiş. Şu an sadece yeni projelere odaklanmış durumdalar. Kurtlar Vadisi Pusu içinde aynı durum söz konusuymuş. @mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @zara85 @Fks14 @SERHAT3456 @denizz19 @sokak sanati
Bence boşa çapaKaragül'ün reytingi artması için FOX'tayken Özcan'ı getiriyorlarsa Show'a geçmesi söz konusu olamaz gibi
@dizi kolik @xBUGRAx
Hangi konuda?Demiştim zaten @dizi kolik , görmedin mi sen bu konudaki mesajımı?![]()
Show'a transfer olsa iyiydi aslında her iki taraf açısından ama kendileri bilir artık.Hayırlısı olsun.Ama Show'da dizi keyfi daha güzel.![]()
Adam akıllı bir şey transfer olmazsa düzelmesi çok zaman alır Mert.Kanal Star TV gibi olmasın daha iyi ama bir transfer etmeleri iyi olur Ocak için.![]()
![]()
Çaba yok, dedikoduydu ama bu sefer kesin bilgi aldım. Boş dedikoduymuş.Bence boşa çabaKaragül'ün reytingi artması için FOX'tayken Özcan'ı getiriyorlarsa Show'a geçmesi söz konusu olamaz gibi
@dizi kolik @xBUGRAx
Hangi konuda?
Show'a transfer olsa iyiydi aslında her iki taraf açısından ama kendileri bilir artık.
Adam akıllı bir şey transfer olmazsa düzelmesi çok zaman alır Mert.![]()
Yok mail olayına "boşa çaba" dediydimÇaba yok, dedikoduydu ama bu sefer kesin bilgi aldım. Boş dedikoduymuş.![]()
Hayır, onu Show TV'nin çalışanı söyledi.Yok mail olayına "boşa çaba" dediydim![]()