Karagül Ne Zaman Final Yapacak?

Bizimki de tadında bitiyor ne olacak halkımız sevdi ki bu günlere geldi ayrıca hala uyuzum sana o konu bambaşka her dakika laf sokacam kendini affettirene kadar şimdi surat yapabilirim.
Madem sonradan surat yapan Medcezir'i katarak ne diye alıntı yaptın mesajımdan. :F

Sen bilirsin kendimi affettirmek için özel bir çabam olmayacak Sıla'ymış Gülşen'miş bizim dostluğumuzun yanında boş işler bunlar aramız düzelirse zamanla düzelecek artık. :A

Madem sonradan surat yapan Medcezir'i katarak ne diye alıntı yaptın mesajımdan. :F

Sen bilirsin kendimi affettirmek için özel bir çabam olmayacak Sıla'ymış Gülşen'miş bizim dostluğumuzun yanında boş işler bunlar aramız düzelirse zamanla düzelecek artık. :A
Bir de zeytinyağı gibi üstlere çıktın çok kırıldım çok.

Benim haberlerim yalan çıkmaz ha @Aserat açsa emin olamazdık orası ayrı. :A
Aserat'ın kendisi bile doğru mu meçhul bazen fake fake hareketler yapıyor uyuz yumurta :A

ben üni sondayken başlamıştı hiç unutmuyorum ahh zaman ne çabuk geçiyor:(

izlemediğim halde hep destek verdiğim başarılı bulduğum bir diziydi izlemekte istemiştim ama beni pek sarmamıştı bu sezon bitmeliydi bencede yanı son haftalar biraz iyi reyting almak gözlerini boyamaması iyi olmuş güzel bir final olur umarım:bhr:

ben üni sondayken başlamıştı hiç unutmuyorum ahh zaman ne çabuk geçiyor:(

izlemediğim halde hep destek verdiğim başarılı bulduğum bir diziydi izlemekte istemiştim ama beni pek sarmamıştı bu sezon bitmeliydi bencede yanı son haftalar biraz iyi reyting almak gözlerini boyamaması iyi olmuş güzel bir final olur umarım:bhr:
kartlaştığını itiraf etti ilk cümleyle :F @destere @Harunnn60

Bu kadar sezon oynayıp iyi oranlar aldı..bakalım başka hangi diziler final kararı alacak

Karagül'ü yeni kanala geçeceği bilgisi var. Avşar Film dizinin kanal değiştereceğini haziran ayında açıklayacakmış bilmem essah bilmem yalan

Umarım bu sefer "gerçekten" biter. Zaten AB'de 3'e kadar düştü, yapımcının daha fazla risk alacağını da sanmıyorum. Her şeye rağmen birçok dizi apar topar biterken 125 bölüm ekranda kalması gerçekten takdir edilesi bir şey. :)

Hilal Altınbilek seneye yenı dizide görmek istiyorum shameless uyarlamasında fiona olabilir