Karagül Ne Zaman Final Yapacak?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,825
Puanı
1,060
karagul-4.-yeni-sezon.jpg

Fox TV ekranlarında 4 sezondur yayınlanan, Avşar Film imzalı sevilen dizi Karagül bu sezon final yapacak!

Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği, kadrosunda Mesut Akusta, Şerife Sezer, Ece Uslu, Özlem Conker, Mert Yazıcıoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Karagül, Uçankuş TV'nin “İki Kadın Arasında" programında yayınlanan habere göre 10 hafta sonra yani 125. bölümüyle ekranlara veda edecek. 2012 yılında başlayan dizi 4 sezondur Cuma akşamları izleyiciler ile buluşuyor.

Ece Uslu'dan "Bitmeyen Karagül" İsyanı!
Ayrıca Karagül'de Ebru Şamverdi rolünü canlandıran başarılı oyuncu Ece Uslu geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından "Bir eğleniyoruz, bir eğleniyoruz. Aman da aman… Bitmeyen Karagül dizisi” yazması da diziden sıkıldığı şeklinde medyada yorumlandı.​

Sanmam biteceğini bakmayın açıklamalara Fox bitirmez kolay kolay.

En azından Medcezir gibi erken final yapmıyor. :A

@mrt-06 bitsin 125 bölüm çok sağlam bir oran Show'un son 1 yılda yayınlanan dizilerini toplasan o kadar bölüm etmez :F
Ben kötü bir şey mi dedim. :F

Ayrıca ezbere konuşmayalım YÖ 50 İDK 37 AV 45 sadece üçünü toplayınca bile 130'u geçiyor. :A

Olması gerektiği gibi 2 sezonda ve tadında bitti dizimiz. :A
Bizimki de tadında bitiyor ne olacak halkımız sevdi ki bu günlere geldi ayrıca hala uyuzum sana o konu bambaşka her dakika laf sokacam kendini affettirene kadar şimdi surat yapabilirim.

Ben kötü bir şey mi dedim. :F

Ayrıca ezbere konuşmayalım YÖ 50 İDK 37 AV 45 sadece üçünü toplayınca bile 130'u geçiyor. :A
Ya bitenler :A İDK'de çöktü yakındır biter :A

Bizimki de tadında bitiyor ne olacak halkımız sevdi ki bu günlere geldi ayrıca hala uyuzum sana o konu bambaşka her dakika laf sokacam kendini affettirene kadar şimdi surat yapabilirim.

bitince berk oktay başkomiser olarak Arka sokaklara gelicek

Bu sezon daha 2 dizisi bitti ikisi de 13 bölüm. :A Bu hafta yeni bir başlangıç yapacaklarmış senaryo anlamında, umutluyum ayrıca romantik komediler taş çatlasa 50 bölüm sürüyor yeter sezon sonuna kadar sürse. :D