Evet fragman kesin olduğunu gösteriyor artıkkesin mi la
Evet fragman kesin olduğunu gösteriyor artıkkesin mi la
sen de annem izliyor karım izliyor muhabbetine başlamıssınEvet fragman kesin olduğunu gösteriyor artıksonuna baktım annem izliyor diye fragmanda ortaya çıkıyor hatta Kadriye açıklıyor
Yoo izlesem izliyorum derim zaten bu zamana kadar takip ettiğim diziyi izlemekten mi utanacağımsen de annem izliyor karım izliyor muhabbetine başlamıssınizliyon kabul et işte
Yoo izlesem izliyorum derim zaten bu zamana kadar takip ettiğim diziyi izlemekten mi utanacağımen az 5 bölümdür takip etmiyorum
Ciddi misin? 😱 Ben 2 sezon daha sürer diyordum
sen de annem izliyor karım izliyor muhabbetine başlamıssınizliyon kabul et işte
uçurumlardan uzak tutun çocuğuVe NİHAYET Baran öğrendi
Yok artık 😱Ve NİHAYET Baran öğrendi
Haftaya kesin uçurum olur aç foxu bekleuçurumlardan uzak tutun çocuğu
En sevdiğim müzik çalıyor koşunYok artık 😱
Yok mu bir koç yere atalım
ah kaçırmışımdırHaftaya kesin uçurum olur aç foxu bekle
En sevdiğim müzik çalıyor koşun
Yok yalanmış hatta altında yönetmenle geyik yapmışlar.Ciddi misin? 😱 Ben 2 sezon daha sürer diyordumKesin olarak netleşti mi peki?
Gerçi benim için dizi geçen sezon bitmişti. Rüya sahneleriyle resmen izleyici ile dalga geçiyorlardı.
Haftaya kesin uçurum olur aç foxu bekle
ah kaçırmışımdıryoksa o Özcan Deniz'in boğulma anında çalan heyecan müziği mi?
Son anda yetiştim fragmanı göstermeden dedim bu çocuk atlayacak su da dibinde değil direkt yere çakılacak@mrt-06
neyseki fragmana bakınca atlamadığını gördüm.
Olan benim #deyzemgızı'na olacak
Yok yalanmış hatta altında yönetmenle geyik yapmışlar.
Dizinin en başarılı yan görünümlü başrolü kesinlikle bu diziden sonra da yolu epeyce açıkay bu kızın diziden ayrılma vakti gelmiş köseme alalım mahfiruz olsun beroşla karşılıklı atışsınlar@Çiğdem- @Harunnn60 @destere @sokak sanati
güzelim kız harcanıyor
Dizinin en başarılı yan görünümlü başrolü kesinlikle bu diziden sonra da yolu epeyce açık
Bu kızın rolü bitti zaten Kendal tokatlayıp duruyor.ay bu kızın diziden ayrılma vakti gelmiş köseme alalım mahfiruz olsun beroşla karşılıklı atışsınlar@Çiğdem- @Harunnn60 @destere @sokak sanati
güzelim kız harcanıyor
Yo asıl karakter buBu kızın rolü bitti zaten Kendal tokatlayıp duruyor.
Haftaya kesin uçurum olur aç foxu bekle
ah kaçırmışımdıryoksa o Özcan Deniz'in boğulma anında çalan heyecan müziği mi?
Son anda yetiştim fragmanı göstermeden dedim bu çocuk atlayacak su da dibinde değil direkt yere çakılacak@mrt-06
neyseki fragmana bakınca atlamadığını gördüm.
Olan benim #deyzemgızı'na olacak
dili ispanyolcaya kayınca ayrı bir kalite gelmişYok yalanmış hatta altında yönetmenle geyik yapmışlar.
Kalite her zaman kalitedir
İnanılacak bir haber değildi zaten 2 sezon daha yolu varYok yalanmış hatta altında yönetmenle geyik yapmışlar.
😱 benim bu bölümü izlemem lazımKARAGÜL 101. BÖLÜM FRAGMANI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?