Evet fragman kesin olduğunu gösteriyor artıkkesin mi la![]()
Evet fragman kesin olduğunu gösteriyor artıkkesin mi la![]()
sen de annem izliyor karım izliyor muhabbetine başlamıssınEvet fragman kesin olduğunu gösteriyor artıksonuna baktım annem izliyor diye fragmanda ortaya çıkıyor hatta Kadriye açıklıyor
![]()
Yoo izlesem izliyorum derim zaten bu zamana kadar takip ettiğim diziyi izlemekten mi utanacağımsen de annem izliyor karım izliyor muhabbetine başlamıssınizliyon kabul et işte
![]()
Yoo izlesem izliyorum derim zaten bu zamana kadar takip ettiğim diziyi izlemekten mi utanacağımen az 5 bölümdür takip etmiyorum
![]()
Ciddi misin? 😱 Ben 2 sezon daha sürer diyordum
sen de annem izliyor karım izliyor muhabbetine başlamıssınizliyon kabul et işte
![]()
uçurumlardan uzak tutun çocuğuVe NİHAYET Baran öğrendi![]()
Yok artık 😱Ve NİHAYET Baran öğrendi![]()
Haftaya kesin uçurum olur aç foxu bekleuçurumlardan uzak tutun çocuğu![]()
En sevdiğim müzik çalıyor koşunYok artık 😱
Yok mu bir koç yere atalım![]()
ah kaçırmışımdırHaftaya kesin uçurum olur aç foxu bekle
En sevdiğim müzik çalıyor koşun![]()
Yok yalanmış hatta altında yönetmenle geyik yapmışlar.Ciddi misin? 😱 Ben 2 sezon daha sürer diyordumKesin olarak netleşti mi peki?
Gerçi benim için dizi geçen sezon bitmişti. Rüya sahneleriyle resmen izleyici ile dalga geçiyorlardı.
![]()
Haftaya kesin uçurum olur aç foxu bekle
ah kaçırmışımdıryoksa o Özcan Deniz'in boğulma anında çalan heyecan müziği mi?
Son anda yetiştim fragmanı göstermeden dedim bu çocuk atlayacak su da dibinde değil direkt yere çakılacak@mrt-06
neyseki fragmana bakınca atlamadığını gördüm.
Olan benim #deyzemgızı'na olacak![]()
Yok yalanmış hatta altında yönetmenle geyik yapmışlar.![]()
Dizinin en başarılı yan görünümlü başrolü kesinlikle bu diziden sonra da yolu epeyce açıkay bu kızın diziden ayrılma vakti gelmiş köseme alalım mahfiruz olsun beroşla karşılıklı atışsınlar@Çiğdem- @Harunnn60 @destere @sokak sanati
güzelim kız harcanıyor
Dizinin en başarılı yan görünümlü başrolü kesinlikle bu diziden sonra da yolu epeyce açık![]()
Bu kızın rolü bitti zaten Kendal tokatlayıp duruyor.ay bu kızın diziden ayrılma vakti gelmiş köseme alalım mahfiruz olsun beroşla karşılıklı atışsınlar@Çiğdem- @Harunnn60 @destere @sokak sanati
güzelim kız harcanıyor
Yo asıl karakter buBu kızın rolü bitti zaten Kendal tokatlayıp duruyor.![]()
Haftaya kesin uçurum olur aç foxu bekle
ah kaçırmışımdıryoksa o Özcan Deniz'in boğulma anında çalan heyecan müziği mi?
Son anda yetiştim fragmanı göstermeden dedim bu çocuk atlayacak su da dibinde değil direkt yere çakılacak@mrt-06
neyseki fragmana bakınca atlamadığını gördüm.
Olan benim #deyzemgızı'na olacak![]()
dili ispanyolcaya kayınca ayrı bir kalite gelmişYok yalanmış hatta altında yönetmenle geyik yapmışlar.![]()
Kalite her zaman kalitedir
İnanılacak bir haber değildi zaten 2 sezon daha yolu varYok yalanmış hatta altında yönetmenle geyik yapmışlar.![]()
😱 benim bu bölümü izlemem lazımKARAGÜL 101. BÖLÜM FRAGMANI