Karadayı Yunanistan'da Manşetleri Süslüyor

aga sen biliyormusun karadayımı daha çok izleniyor yoksa muhteşem yüzyılmı Yunanistan'da
Emre'ye sorsam kesin muhteşem yüzyıl der.
Yunan reytingleri ingilizce filan bi ara araştirdim ama bulamadım. @xemrexxx 'in kaynaklari genelde face oluyor. Fake bi hesap açıp yunanlılara sormak gerek

helal olsun araplara bizdekinden daha tok bir ses fragmanı delik deşik ediyor
)

bu arada emreye fancık dedin?
))

o gün fancıkla ilgili bir sohbetimiz vardıda o aklıma geldi fancıklığın sonu pek parlak değildir
ahahah hatırlayacağini biliyordum

araplara sorulacak bişey varsa ben sorarım arap arkadaşlar var fake hesabımda
vadiyle ilgili konuşuyoruz I like kurtlar vadisi I love you murad alemdar diyolar

araplara sorulacak bişey varsa ben sorarım arap arkadaşlar var fake hesabımda
vadiyle ilgili konuşuyoruz I like kurtlar vadisi I love you murad alemdar diyolar

hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede bulur hesabı?

hiç numunelikte olsa hürrem sevene bergüzar sevene halit ergenç seven araba rastlamazmı insan
)

hiç numunelikte olsa hürrem sevene bergüzar sevene halit ergenç seven araba rastlamazmı insan
)
benim ilgi alanıma vadici araplar giriyo onlar beni ekliyo ben onları gerisi beni bağlamaz da ilgilendirmez de

)
benimde livejasmin'de para harcadığım bir yunanlı hatun var ona sorayım bari karadayının reytinglerini.

benim ilgi alanıma vadici araplar giriyo onlar beni ekliyo ben onları gerisi beni bağlamaz da ilgilendirmez de
aga düşününce mantıklı yöntemmiş,biz niye akıl edememişiz bunu.

benimde livejasmin'de para harcadığım bir yunanlı hatun var ona sorayım bari karadayının reytinglerini.

bencede sor , demekki karşı tarafa yönlendirici sorular sorulmalıki, sevdiğimiz diziyi sevene rastlayalım
)
yoksa tesadüf eseri kimseyle aynı kafa yapısında olacağımız yok

aga düşününce mantıklı yöntemmiş,biz niye akıl edememişiz bunu.
valla aga bende onların dilinden anlamıyorum pek konuşamıyorum ama ekliyorum araplar vadi manyağı resmen

ortaokulu imam hatipte okudum,3 yıl arapça dersi aldım ama bende anlamıyorum.
Belki bizim kadir zamanla öğrenip bize tercüme yapar.
bizim seçmeli dersler var arapça farsça ama ben seçmedim zor diye
inşallah aga görücez bakalım

İşte Karaday-ı Fark-ı Yunanistanı fethetmiş Karadayı heryerde izleniyor yıkıp geçiyor ortalığı
Bildirim gelmedi buarada @Forumdash

İşte Karaday-ı Fark-ı Yunanistanı fethetmiş Karadayı heryerde izleniyor yıkıp geçiyor ortalığı
Bildirim gelmedi buarada @Forumdash
her yerde derken error error karadayı önce yurtdışında intikam ı geçsin sonra büyükler ligine gelsin bir

(intikam dedim bu noktada @destere sonik bir destek beklenmekte
)

@Forumdash fancıklık bulmada üstüme yoktur az üstüne gittim hemen çıktı içindeki

Muhteşem Yüzyıl konuları-2

Karadayı Farkı

Cok sevindim sonuçta izlemesemde Türk devlet i olunca iyi oluyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

destekliyorum emre?

yalnız intikamın başarısı karadayıyı gölgelememeli titrek aytenimin karizmasını çizmeden destekliyorum
)