Karadayı Yunanistan'da Manşetleri Süslüyor

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
Son düzenleme:
kaynağı kaptırdık .ss

neyse taklit de edilmeye çalışsak yunanistan sınırında kalıyor karadayı :X

sekizinci resimde bergüzarın öyle bir duruşu varki tüm karizma yerle bir sanki köşe başında müşteri bekliyor ama buna rağmen çok daha güzel çıkmış herzamankinden daha çok?

titrek ayten nerde @Forumdash

Sürmanşet olayına karşi atak yaptım yoksa "Karadayı Yunanistan'da yayınlanıyor" haberleri çıktıgından beridir bildiğim sitelerden:X
bu konuyu zaten abay 06 ya da sürgünüm açmıştı ama neyse karadayı bölümünde kalabilir konun :)
bu arada beni izlemeye devam et dicem de yunanistan sınırını geçemicen sana biraz daha ipucu vereyim takip et aha da fragman böyle yapılır :A

sekizinci resimde bergüzarın öyle bir duruşu varki tüm karizma yerle bir sanki köşe başında müşteri bekliyor ama buna rağmen çok daha güzel çıkmış herzamankinden daha çok?

titrek ayten nerde @Forumdash
En sondaki kapakta var:X O 8.resim çekim arkasını video olarak atmiştim bi konuya ama unuttum hangi konu😕 @Yakamoz-Asi bilir (b)

yakışır karadayıya :D

yunanları hiç sevmem orası ayrı :D

NOT: bildirim gelmedi @Forumdash copy-paste yapınca gelmiyo google ın arama yerine kopyala ordan foruma yapılştır öyle olur

o faruk un misilleme çalışmasından kaynaklı :A mesela my ile ilgili 22 sayfa dergi haberi var sitede karadayı ile ilgili 7 buradan bile fark anlaşıliyi :)
hergün 10 tane muhteşem yüzyıl haberi yapıyorsun,bırakta Karadayı'nın tadını çıkaralım kılçıklık yapma!

hergün 10 tane muhteşem yüzyıl haberi yapıyorsun,bırakta Karadayı'nın tadını çıkaralım kılçıklık yapma!
adı üstünde ben haber yapıyorum misilleme değil :) bu haberin aynısı açıldı üstelik aynı haberleri açmıyorum ben :A neyse zaten akradayı bölümüne açmış faruk kalsın :)