nezaketten diyorlardırben yapıyorum burda yemekleri 2 gündür iftara gelen misafirler çok memnunlar
nezaketten diyorlardırben yapıyorum burda yemekleri 2 gündür iftara gelen misafirler çok memnunlar
kenan iyice aştı kendini ya.aaa kenanla sinem napıyor öyle halkın içinde @Çiğdem- e inme inecek valla görünce@MelankoliK @EFE UYSAL @gizem ak @cookies @vadikızı
kenan çok bozdu sinem çirkininde ne buluyorsa yakında çiğdeme de şey ederkenan iyice aştı kendini ya.herhalde alışmışız o ağır abi hallerine
Çiğdem yarın bu fotoyu görünce tepkisini cok merak ediyorumkenan çok bozdu sinem çirkininde ne buluyorsa yakında çiğdeme de şey eder
kendini sinemin yerine koyar fantezi yapar 1 saatÇiğdem yarın bu fotoyu görünce tepkisini cok merak ediyorum
ben çoktan paylaştım bunu aydirik yapımcılar gibi körü körüne antici olacak değiliizŞu haberi şuraya bırakayım [emoji16] @sürgünüm @gizemak @Yakamoz-Asi @xemrexxx
Tebrikler #KARADAYI'ma[emoji122] [emoji106]
http://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/...KTc58il7E0qsOuN0VxQ-Eg/EKMaEcyb00SMXVB8wFfRgg
sadece bu degil ) bosuna demedik elifomer mahirferidenin cakmasi)
Daha KPA'nın ilk tanıtımında Karadayı'nın repliğini kullanmışlardı ben o zaman anladım ortişler Karadayı'nın günümüz versiyonunu yapıyor diye.
sadece bu degil ) bosuna demedik elifomer mahirferidenin cakmasi)
ben kpa bittiğinde ömerle elifin mahirle ferideye özenen sahnelerini çıkarsam yeminle top 50 yaparım belkide daha fzla çıkarDaha KPA'nın ilk tanıtımında Karadayı'nın repliğini kullanmışlardı ben o zaman anladım ortişler Karadayı'nın günümüz versiyonunu yapıyor diye.
Senaristlerin adalet anlayışı bu.ben kpa bittiğinde ömerle elifin mahirle ferideye özenen sahnelerini çıkarsam yeminle top 50 yaparım belkide daha fzla çıkar
hiçbir zaman elifle ömeri ben ciddiye almadım tiyatro gösterisi yapan liseli çocuklar olarak izliyorum mahirle ferideyi taklit eden sikeç yapan çocuklar olarak
karadayıda turgut yenilgiyi kabul edip masaya çıkıp kendisini astı finalden 1.bölüm önce oldu bu
kara para aşkta ise finalden 1 bölüm önce tayyar hapise düşüp yenilgiyi kabul edip kendisini astı bu rezillik nedir kara para aşkı hiçbir zaman ciddiye almadım ben tiyatro gösterisi yapıyorlar gerçekçilik 0
oyüzden reyting bakımından rezalet sonuclar alıyorlar ay yapımın son yıllarda en razalet dizisi diyecem ama belkide tek razelet dizisidir
ay yapıma kara bir leke olarak kalıcak 🙂🙂🙂
feride mesleğini bırakmıstı hani mahir yüzündne bir bakıma yanı onunl bağlantılı olarakSenaristlerin adalet anlayışı bu.İki dizinin de finalden önceki bölüm etiketi adalet, biz adalet namına birşeyler beklerken kötüler acı çekmeden, cezasını çekmeden öylesine ölüyor.Mehmet Saim ve Tayyar örnek buna.
sen say bir bakayım ben o sahneleri video yapıp twittera salayımben kpa bittiğinde ömerle elifin mahirle ferideye özenen sahnelerini çıkarsam yeminle top 50 yaparım belkide daha fzla çıkar
hiçbir zaman elifle ömeri ben ciddiye almadım tiyatro gösterisi yapan liseli çocuklar olarak izliyorum mahirle ferideyi taklit eden sikeç yapan çocuklar olarak
karadayıda turgut yenilgiyi kabul edip masaya çıkıp kendisini astı finalden 1.bölüm önce oldu bu
kara para aşkta ise finalden 1 bölüm önce tayyar hapise düşüp yenilgiyi kabul edip kendisini astı bu rezillik nedir kara para aşkı hiçbir zaman ciddiye almadım ben tiyatro gösterisi yapıyorlar gerçekçilik 0
oyüzden reyting bakımından rezalet sonuclar alıyorlar ay yapımın son yıllarda en razalet dizisi diyecem ama belkide tek razelet dizisidir
ay yapıma kara bir leke olarak kalıcak 🙂🙂🙂
Senaristlerin adalet anlayışı bu.İki dizinin de finalden önceki bölüm etiketi adalet, biz adalet namına birşeyler beklerken kötüler acı çekmeden, cezasını çekmeden öylesine ölüyor.Mehmet Saim ve Tayyar örnek buna.
belki bir konua ahzırlar forumda paylaşırım ama çokk zahmetli olur vllasen say bir bakayım ben o sahneleri video yapıp twittera salayım
o konu kapanır kıbelki bir konua ahzırlar forumda paylaşırım ama çokk zahmetli olur vlla
100 e yakın çıkar 2 sezondan
Senaristlerin adalet anlayışı bu.İki dizinin de finalden önceki bölüm etiketi adalet, biz adalet namına birşeyler beklerken kötüler acı çekmeden, cezasını çekmeden öylesine ölüyor.Mehmet Saim ve Tayyar örnek buna.
belki bir konua ahzırlar forumda paylaşırım ama çokk zahmetli olur vlla
100 e yakın çıkar 2 sezondan
karadayı arjantine satılmışMahirFeride sehir disina tasiniyorlar anlasilan finalde Elif Omerde tasinacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?