ayy iki sevdigim oyuncu yan yana gerci Kenanin yeri benim icin ayri ama Memoyuda cok seviyorum)
ayy iki sevdigim oyuncu yan yana gerci Kenanin yeri benim icin ayri ama Memoyuda cok seviyorum)
Ama biz senin kadar fitne olamayız.said @KenanBerguzar 8 sa.8 saat önce
#KARAPARAASK artik 3 degil 2 reytinglik dizi oldu)) beter olsunlar
★ @KBMF_ 8 sa.8 saat önce
@KenanBerguzar Bir zamanlar bize Paramparca parcaladi falan beter olun diye dalga geciyorlardiSimdi sorsan inkar ederler
Lale @lalamamed 8 sa.8 saat önce
@KBMF_@KenanBerguzar ya bosversin bulasmayin artik o beyins*zlere.halleri ortada ..anketlerde sahte birincilik ve tt degilki..
siz karadayıcılar da az değilsiniz kpa düşük aldı diye kurban kesiceniz neredeyse @Çiğdem- @gizem ak @ABAY_06 @Forumdash @vadikızı @cookies
twitterda küfürler havada uçuşıuyor tabi buraya kopyalayamıyomAma biz senin kadar fitne olamayız.
çiğdemm bu konuda yanındayım canım bencede hülya avşar kenandanhayırr kenanımdan uzak dursun seda sayan ile birlikte tv dünyasının en gereksizkadın oyuncusu hülya avşar
hayırr kenanımdan uzak dursun seda sayan ile birlikte tv dünyasının en gereksizkadın oyuncusu hülya avşar
ikinizde çatladınız dimiçiğdemm bu konuda yanındayım canım bencede hülya avşar kenandan
uzak dursun sevmiyorum bu kadını ya😉
neye çatlıcam be ben sevmiyorum hülya avşarı allah allah🙂ikinizde çatladınız dimi
tam masayı görseydik belki başka bir şeye bakıyordur
evet kadirim hülya avşar gıcık oluyorum ona gıcıkHülya Avşar mı o (
Aynen bende gıcık oluyorum ama bizim taraftan o nedenle gram olsun sevgim varevet kadirim hülya avşar gıcık oluyorum ona gıcık
aman ben sevmiyorum yaAynen bende gıcık oluyorum ama bizim taraftan o nedenle gram olsun sevgim var
firat celikde kim? ona oy veren zihniyete guluyorum.Firat gordugum en berbat oyuncubu fanfinikon dünyası çok karışık her gün bir olay her gün bir kavga şimdi de kenancılarla fırat çelik in fanları birbirine girmiş şilide düzenlenen bir ankette fırat çelik 1.olmuş bunun üzerine kavga başlamış twitterda @gizem ak @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @Forumdash
galiba kavgaya karışanlardan birini buldumfirat celikde kim? ona oy veren zihniyete guluyorum.Firat gordugum en berbat oyuncu