derdimi anlatacak ka biliyimAna dilin gibi ingilizcemi biliyorsun 😱 😱
derdimi anlatacak ka biliyimAna dilin gibi ingilizcemi biliyorsun 😱 😱
Bi ara ingilizce empire izliyodun dimi sen 😱derdimi anlatacak ka biliyim
belginden el çekilir mi
panpa sen de kpa dan patlayıp eleştiriyon karadayı kısmını düşünmüyon hiçKaradayı'nın senaristlerini sert şekilde eleştirmiştim onları okumuş olmalıki beni engellemiş kendisiyle işim olmaz.)
İki diziyide zaman zaman eleştiriyorum.panpa sen de kpa dan patlayıp eleştiriyon karadayı kısmını düşünmüyon hiç
genelde kpa fanları engelden muzdarip ama
Benim Twitter ile işim yok aylardır tek mesaj bile yazmadım, Karadayı ve Kara Para Aşk izleyen kimseyide takip etmiyorum ana sayfamı işgal ediyorlar.genelde kpa fanları engelden muzdarip amaortişler affetmiyor
benim gibi olucaksınız ben izlediğim dizileri izlemediğim dizilerden daha ağır eleştiriyorum benimle ortak dizi izleyen aman allahım diyorgenelde kpa fanları engelden muzdarip amaortişler affetmiyor
Allah'a çok şükür CW dizileri izlemiyorum. Ya da @xemrexxx'in izlediği glu glu vak vak dizileri.benim gibi olucaksınız ben izlediğim dizileri izlemediğim dizilerden daha ağır eleştiriyorum benimle ortak dizi izleyen aman allahım diyor
vadi sayfasını bile karıştırdım ben oranın düzenini bile bozdum
Ne kadar ergen fantastik diziler varsa izleyip millete ergen dizileri izliyor diye akıl veriyorsunuz. Dinimede küfreden müslüman olsa bari.glu glu nun 6 emmy si 4 golden globe u var ilk 2 sezonu abd de en çok izlenen 5 diziden briydi üstelik seninkilerin nesi var) dur bunu yazmışken @destere yi de etiketleyip qapaq diyeym
hahaha cnm ben türk dizilerini eleştiriyorum yabancı dizileri tam aksine koruyorum sende benim izlediğim türk dizilerinde hep ortak takılıyoruzAllah'a çok şükür CW dizileri izlemiyorum. Ya da @xemrexxx'in izlediği glu glu vak vak dizileri.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?