Karadayı Genel Sohbet

"Üzerine kara bulutlar cöken ülkemin aydinlik umudusun sen."

Mahir Kara - KARADAYI 100. Bölüm

Dün akşamdan bu yana her boş vaktimi Karadayı izleyerek geçirdim. 97. Bölümden beri izlemiyordum. Dün akşam 97 ve 98in başı, bugün de 98in geri kalanı, 99 ve 100. Bölümün yarısını izledim. Gelecek hafta yeni bölüme hazır olurum.

Vay be, birkaç bölümde kimler ölmüş, kim kimi satmış, Turgut Mahire yardım etmiş, Belgin hapishanede dayak yemiş, Yasin uyarı almış, İlknur katil ile evlenmiş. Bakalım daha ne olacak. :D

Ha, Feride hamile gibi onu da es geçmeyelim. :D
Çok beğendim bu sözü. :D O zamanlar hükümet chp de idi herhalde (b) Güzel gönderme yapmışlar :)

-Tapatalk-
Yada senaristlerin günümüze göndermesi. 😉

ATV’de ekranlara gelen dizi Karadayı’nın rakamları da çarpıcı. Senaristler Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat ‘Karadayı’ için bugüne kadar 9 bin 800 sayfa yazdı. Bugüne kadar 950 farklı mekan kullanıldı. Dizinin 25-30 arası sabit mekanı var.
90 kişilik bir teknik ekiple 35 kişilik sabit oyuncu kadrosunun üretimi olan ve her bölümde 300′e yakın figüranın yer aldığı ‘Karadayı’da bugüne dek bin 900′ün üzerinde insan geldi geçti. ‘Karadayı’da şimdiye kadar 25 karakter senaryo gereği ekrana veda etti.
4750 ÇİFT AYAKKABI KULLANILDI
‘Karadayı’da oyuncular için 9 bin 500 adet kostüm, 4 bin 750 çift ayakkabı kullanıldı. Karadayı’, sadece Türkiye değil, Ortadoğu, Balkan ve Orta Asya coğrafyalarında da dizi izleyicilerinin favorisi yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin, yayınlandığı ilk sezonundan bu yana 40 ülkeye satışı yapıldı. Karadayı’nın setinde bugüne dek 380 bin bardak çay içildi.

konusu açıldı mı bilmiyorum ama isteyen açabilir:X @gizem ak @ABAY_06 @Çiğdem- @vadikızı

ATV’de ekranlara gelen dizi Karadayı’nın rakamları da çarpıcı. Senaristler Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat ‘Karadayı’ için bugüne kadar 9 bin 800 sayfa yazdı. Bugüne kadar 950 farklı mekan kullanıldı. Dizinin 25-30 arası sabit mekanı var.
90 kişilik bir teknik ekiple 35 kişilik sabit oyuncu kadrosunun üretimi olan ve her bölümde 300′e yakın figüranın yer aldığı ‘Karadayı’da bugüne dek bin 900′ün üzerinde insan geldi geçti. ‘Karadayı’da şimdiye kadar 25 karakter senaryo gereği ekrana veda etti.
4750 ÇİFT AYAKKABI KULLANILDI
‘Karadayı’da oyuncular için 9 bin 500 adet kostüm, 4 bin 750 çift ayakkabı kullanıldı. Karadayı’, sadece Türkiye değil, Ortadoğu, Balkan ve Orta Asya coğrafyalarında da dizi izleyicilerinin favorisi yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin, yayınlandığı ilk sezonundan bu yana 40 ülkeye satışı yapıldı. Karadayı’nın setinde bugüne dek 380 bin bardak çay içildi.

konusu açıldı mı bilmiyorum ama isteyen açabilir:X @gizem ak @ABAY_06 @Çiğdem- @vadikızı
@MelankoliK açsın bence bu konuyu ayoll çocuğun açtığı konuları hep kilitliyorlar az önce baktım bir konusu daha kilitlenmiş:F
bu konuyu bari açsın yani 🙂🙂🙂

Emre Karadayi basliginda bir haber paylastiginda dusunuyorum acaba yinemi kotu haber paylasiyor) ama bu kez yaniltti beni) haber icin tskler)

@MelankoliK açsın bence bu konuyu ayoll çocuğun açtığı konuları hep kilitliyorlar az önce baktım bir konusu daha kilitlenmiş:F
bu konuyu bari açsın yani 🙂🙂🙂
Ne hep kitliyorlar mı ? En son 2 hafta önceydi o kitleme :T:
Hahah sanki bende konu açmaya çok meraklıyım denk geliyor açıyorum işte :A
Nasıl da Hoşuna gitmiş :A @Çiğdem- Hanım 'ın :D