kenana da çok yakışır her gün gisin hatta @destere gibi tanga da giysinöyle deme cnm erkeklere pembe çok yakışıyor cidden az modern olun![]()
reklamı yaptıysam da ben yaptım ne alaka şimdizamanında @Çiğdem- ile @destere nin parlağı üzerinden ne reklam yapmıştı dizi
kaynak tanıdık geldi mi @batuhankaralar
@gizem ak @cookies @Nisa @gizem ak @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 41359
hiç sadece hatırlatmareklamı yaptıysam da ben yaptım ne alaka şimdi![]()
belgin ferideden daha ön pilanda başladı cnm bu haftakı bölümdede belgin daha ön pilanda görünüyor feride yan oyuncu konumuna düşücek yakında
belgin hakediyor o dişiliklebelgin ferideden daha ön pilanda başladı cnm bu haftakı bölümdede belgin daha ön pilanda görünüyor feride yan oyuncu konumuna düşücek yakında![]()
hiç güzel bir kadın değil bence hadi fizik olsa neyse ama kadında fizikte yok sizlerin zevkine hayret ediyorum ben bazenbelgin hakediyor o dişilikleresimleri süper
![]()
aayol senin zevkin de ayşen grudahiç güzel bir kadın değil bence hadi fizik olsa neyse ama kadında fizikte yok sizlerin zevkine hayret ediyorum ben bazen![]()
Marwa Harb
Dragana Mladenovic tatlımm ben bırsey anlayamadım
- Dragana Mladenovic
@draganamla 15 sa.15 saat önce
#KurtSeyitveSura and#karadayi were not interesting to viewers in Serbia so they were removed from the program because of bad rating
0 yanıt 0 retweetMarwa Harb
@Marwa_RF_Fan 6 sa.6 saat önce
@draganamla really?!! How come!!Real shame coz#karadayi is awesome!So what are they showing now?You can always watch it online of you want.
0 yanıt 0 favori
Dragana Mladenovic
@draganamla 1 sa.1 saat önce Serbia
@Marwa_RF_Fan and i forgot#MuhtesemYuezyıl is very popular
@Çiğdem- bacılarımını ibreetlik muhabbetlerini oku senin kıvançla kenanı kaldırmışlar süloyu izlemişler@Nisa @gizem ak @destere @sokak sanati @SelinÇ. @sürgünüm
işte çiğdemin dizilerini sevmemişler meryeme koşmuşlar sırbistandatatlımm ben bırsey anlayamadım![]()
Ne güzel şeyler söylemiş öyle.