kenana da çok yakışır her gün gisin hatta @destere gibi tanga da giysinöyle deme cnm erkeklere pembe çok yakışıyor cidden az modern olun
reklamı yaptıysam da ben yaptım ne alaka şimdizamanında @Çiğdem- ile @destere nin parlağı üzerinden ne reklam yapmıştı dizi
kaynak tanıdık geldi mi @batuhankaralar
@gizem ak @cookies @Nisa @gizem ak @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 41359
hiç sadece hatırlatmareklamı yaptıysam da ben yaptım ne alaka şimdi
belgin ferideden daha ön pilanda başladı cnm bu haftakı bölümdede belgin daha ön pilanda görünüyor feride yan oyuncu konumuna düşücek yakında
belgin hakediyor o dişilikle resimleri süperbelgin ferideden daha ön pilanda başladı cnm bu haftakı bölümdede belgin daha ön pilanda görünüyor feride yan oyuncu konumuna düşücek yakında
hiç güzel bir kadın değil bence hadi fizik olsa neyse ama kadında fizikte yok sizlerin zevkine hayret ediyorum ben bazenbelgin hakediyor o dişilikle resimleri süper
aayol senin zevkin de ayşen grudahiç güzel bir kadın değil bence hadi fizik olsa neyse ama kadında fizikte yok sizlerin zevkine hayret ediyorum ben bazen
tatlımm ben bırsey anlayamadım
- Dragana Mladenovic
@draganamla 15 sa.15 saat önce
#KurtSeyitveSura and#karadayi were not interesting to viewers in Serbia so they were removed from the program because of bad rating
0 yanıt 0 retweet- Marwa Harb
@Marwa_RF_Fan 6 sa.6 saat önce
@draganamla really?!! How come!!Real shame coz#karadayi is awesome!So what are they showing now?You can always watch it online of you want.
0 yanıt 0 favori
Dragana Mladenovic @draganamla 1 sa.1 saat önce Serbia
@Marwa_RF_Fan and i forgot#MuhtesemYuezyıl is very popular
@Çiğdem- bacılarımını ibreetlik muhabbetlerini oku senin kıvançla kenanı kaldırmışlar süloyu izlemişler @Nisa @gizem ak @destere @sokak sanati @SelinÇ. @sürgünüm
işte çiğdemin dizilerini sevmemişler meryeme koşmuşlar sırbistandatatlımm ben bırsey anlayamadım
Ne güzel şeyler söylemiş öyle.