Karadayı Genel Sohbet

Olan şeyi paylaşmak elbet suç değil, o zamandan bu zamana kişiliğin bayaa değişmiş yada kışkırtma yapmak için böyle post kasıyorsun
Attığın postta ile 2013 tarihli postuna bak bi
benim istediğimle olan haber bir olmak zoruna değil ayrıca o mesajı yazdığım tarihte de karadayıyı beğenmediğimle ilgili dolu mesaj var

benim istediğimle olan haber bir olmak zoruna değil ayrıca o mesajı yazdığım tarihte de karadayıyı beğenmediğimle ilgili dolu mesaj var
Karadayı ne alaka??? Olayı Karadayı'yı beğenip beğenmemeye getirme. Beğenmediğin halde o tarihte antilik yapmamişken şimdi bu antilik örneğini ne??? Ne halin varsa gör yaa
:

Karadayı ne alaka??? Olayı Karadayı'yı beğenip beğenmemeye getirme. Beğenmediğin halde o tarihte antilik yapmamişken şimdi bu antilik örneğini ne??? Ne halin varsa gör yaa
:
karadayı konusunda karadayı oyuncusunu konuşuuyoruz karadayıyla alakası işte

ayrıca diziyi ya da oyuncuyu sevmiyorsam inşallah uyuşturucu kullansın demem mi gerekiyor

4 erkek oyuncusundan biri belli oldu Reha Ozcan.ne duydum,ne gordum..hayirli olsun yinede

Reha Özcan çok başarılı bir isim. Süper oldu.

Bnde duymadim suskunlarda kvpde falan oynamis @Çiğdem- bilir . hayirli olsun
cennet mahallesinden oynayan serhat özcanın kardeşidir reha bey ve ikiz gibiler 🙂🙂
kurtlar vadisi pusu ve suskunlarda gördüm kendisini çok başarılı bir oyuncudur
serhat özcn nekadar komedide başarılıysa reha özcanda ağır rollerde çok başarılıdır çok ürkütücü bir ses tonuda vardır 🙂🙂

Acaba bu adammi öldürdü kara ailesini

Ay Yapım facebook sayfasından

Bu akşam 3.sezon tanıtımı çıkıyor!
Konuyu hazırladım alan olmasın.