Karadayı Genel Sohbet

Olan şeyi paylaşmak elbet suç değil, o zamandan bu zamana kişiliğin bayaa değişmiş yada kışkırtma yapmak için böyle post kasıyorsun :T: Attığın postta ile 2013 tarihli postuna bak bi :T:
benim istediğimle olan haber bir olmak zoruna değil ayrıca o mesajı yazdığım tarihte de karadayıyı beğenmediğimle ilgili dolu mesaj var:X

benim istediğimle olan haber bir olmak zoruna değil ayrıca o mesajı yazdığım tarihte de karadayıyı beğenmediğimle ilgili dolu mesaj var:X
Karadayı ne alaka??? Olayı Karadayı'yı beğenip beğenmemeye getirme. Beğenmediğin halde o tarihte antilik yapmamişken şimdi bu antilik örneğini ne??? Ne halin varsa gör yaa :X:

Karadayı ne alaka??? Olayı Karadayı'yı beğenip beğenmemeye getirme. Beğenmediğin halde o tarihte antilik yapmamişken şimdi bu antilik örneğini ne??? Ne halin varsa gör yaa :X:
karadayı konusunda karadayı oyuncusunu konuşuuyoruz karadayıyla alakası işte:A

ayrıca diziyi ya da oyuncuyu sevmiyorsam inşallah uyuşturucu kullansın demem mi gerekiyor :F

982138_4ae2fa177d4035a73afb19fc898f4f46_640x640.jpg

ne güzel demiş yeşilay başkanı :A @gizem ak @Forumdash @Bully @mrt-06 @ABAY_06 @Çiğdem- @destere @Reytinger @Bully @ozgur2113
Sırıtmak yakışıyor.:X

4 erkek oyuncusundan biri belli oldu Reha Ozcan.ne duydum,ne gordum..hayirli olsun yinede

Bnde duymadim suskunlarda kvpde falan oynamis @Çiğdem- bilir . hayirli olsun :)
cennet mahallesinden oynayan serhat özcanın kardeşidir reha bey ve ikiz gibiler 🙂🙂
kurtlar vadisi pusu ve suskunlarda gördüm kendisini çok başarılı bir oyuncudur
serhat özcn nekadar komedide başarılıysa reha özcanda ağır rollerde çok başarılıdır çok ürkütücü bir ses tonuda vardır 🙂🙂

cennet mahallesinden oynayan serhat özcanın kardeşidir reha bey ve ikiz gibiler 🙂🙂
kurtlar vadisi pusu ve suskunlarda gördüm kendisini çok başarılı bir oyuncudur
serhat özcn nekadar komedide başarılıysa reha özcanda ağır rollerde çok başarılıdır çok ürkütücü bir ses tonuda vardır 🙂🙂
Acaba bu adammi öldürdü kara ailesini

Ay Yapım facebook sayfasından

Bu akşam 3.sezon tanıtımı çıkıyor! :) Konuyu hazırladım alan olmasın. :A

1941542_300451383473654_756935626885868740_o.png