Karadayı Dizisi İçin Şok İddia

Hiç gerçekçi gelmedi bana sanmıyorum gelceğini

Kıvançla dizisi kesin mi?
Çok sevindim.
@xemrexxx

Hayır, bence dinlenmesi gerekiyor. Hem bir anda My'den ayrılınca bir dizide oynarsa para sendromu geçirdiği düşünülür.

Kıvançla dizisi kesin mi?
Çok sevindim.
@xemrexxx

Hayır, bence dinlenmesi gerekiyor. Hem bir anda My'den ayrılınca bir dizide oynarsa para sendromu geçirdiği düşünülür.
ay yapım bastırıyor iyi koşullar sunarsa kabul eder bence Meryem
karadayıya konuk olmasında sakınca yok bence

- - - Ekleme - - -

Meryem in diziye konuk olması dizi için kötü olabilri aslında bergüzar ı gölgeler konuk olduğu sürece gidince toparlaması zor olurbir de zevzek magazinsel laflar dolanır halit ergenç nedeniyle

açık ve net söylüyorum çok sevdiğim karadayıyı bu kadın gelirse izlemem vadiden sonra en sevdiğim dizi karadayı yeni bölümlerini merakla bekliyorum ama gelirse izlemem

Gelmez Meryem zaten. Bir sezonda 20 bölüm istiyormus zaten. Karadayi bir sezon'da 36 bölüm cekmis dizi

bir sezonda 36 bölüm 1 bölümü 2 saatten fazla çekmiş dizi be
almazlar bunu istediği para çok zaten kadro süper bu figüran olarak oynar anca

Muhteşem Yüzyıl İçin Gelecegi Yok Ama Bekliyoruz işte

Akşamımı akşam yapan haber
Doğrudur inş diyecem ama nasıl türkçe konuşacak?? Yine bi yerden göçmen mi olacak??? 😕 heycan basti

Aynen muthis olur vallah bayılırim izlemedigim bir diziyi meryem bana izletir
@Forumdash

Simdiye kadar okudugum en mantikli fikir

Aynen muthis olur vallah bayılırim izlemedigim bir diziyi meryem bana izletir
@Forumdash
Meryem'i fasıl meyhanesinde edebiyle namusuyla eli maşalı bi kadın rusça şarkılar söyletebilirler
MY'de Mehmet'e nini söylemişti zaten
Hürrem Sultan'ın SöylediÄŸi Ninni (Mehmed's lullaby) - YouTube ( @xemrexxx seni etiketliyorum hala bişey demedin
)

Son düzenleme: