Kivanc Karadayi'ya katilirsa gercekten cok iyi olur. Ama sanmiyorum..
kıvançla kenan ezel de buluştu pek bir fark yaratmadı
Kivanc Karadayi'ya katilirsa gercekten cok iyi olur. Ama sanmiyorum..
kıvançla kenan ezel de buluştu pek bir fark yaratmadı
Reyting anlaminda belki yaratmadi ama diziye cok farkli bir hava katti. Bence reyting'ten cok bu daha önemli
ay yapım bastırıyor iyi koşullar sunarsa kabul eder bence MeryemKıvançla dizisi kesin mi?Çok sevindim.@xemrexxx
Hayır, bence dinlenmesi gerekiyor. Hem bir anda My'den ayrılınca bir dizide oynarsa para sendromu geçirdiği düşünülür.
açık ve net söylüyorum çok sevdiğim karadayıyı bu kadın gelirse izlemem vadiden sonra en sevdiğim dizi karadayı yeni bölümlerini merakla bekliyorum ama gelirse izlemem
aga karadayı süper ya bırakamam ben hele kenanı hiç bırakamam mecbur katlanacaz buna ama gelmez bence
Gelmez Meryem zaten. Bir sezonda 20 bölüm istiyormus zaten. Karadayi bir sezon'da 36 bölüm cekmis dizi
Meryem Uzerli'nin de adı her dizide anılıyor.
Akşamımı akşam yapan haberDoğrudur inş diyecem ama nasıl türkçe konuşacak?? Yine bi yerden göçmen mi olacak??? 😕 heycan basti
Bende inanmıyorum zatende Mahir'in hapisten kaçip göçmen bi kadının evine sığınması gibi bi olay macera olursa hele bide aşık olurlarsa birbirlerine o dizi tadından yenmez @xemrexxx @darksaal @ABAY_06 @Yakamoz-Asibnce yalandir aga@Forumdash
Bende inanmıyorum zatende Mahir'in hapisten kaçip göçmen bi kadının evine sığınması gibi bi olay macera olursa hele bide aşık olurlarsa birbirlerine o dizi tadından yenmez @xemrexxx @darksaal @ABAY_06 @Yakamoz-Asi
Bende inanmıyorum zatende Mahir'in hapisten kaçip göçmen bi kadının evine sığınması gibi bi olay macera olursa hele bide aşık olurlarsa birbirlerine o dizi tadından yenmez @xemrexxx @darksaal @ABAY_06 @Yakamoz-Asi
Simdiye kadar okudugum en mantikli fikir
Meryem'i fasıl meyhanesinde edebiyle namusuyla eli maşalı bi kadın rusça şarkılar söyletebilirlerAynen muthis olur vallah bayılırim izlemedigim bir diziyi meryem bana izletir@Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?