Karadayı Dizisi İçin Şok İddia

Kıvançla dizisi kesin mi? :D Çok sevindim. :D @xemrexxx

Hayır, bence dinlenmesi gerekiyor. Hem bir anda My'den ayrılınca bir dizide oynarsa para sendromu geçirdiği düşünülür. :D

Kıvançla dizisi kesin mi? :D Çok sevindim. :D @xemrexxx

Hayır, bence dinlenmesi gerekiyor. Hem bir anda My'den ayrılınca bir dizide oynarsa para sendromu geçirdiği düşünülür. :D
ay yapım bastırıyor iyi koşullar sunarsa kabul eder bence Meryem :) karadayıya konuk olmasında sakınca yok bence :F

- - - Ekleme - - -

Meryem in diziye konuk olması dizi için kötü olabilri aslında bergüzar ı gölgeler konuk olduğu sürece gidince toparlaması zor olurbir de zevzek magazinsel laflar dolanır halit ergenç nedeniyle :)

açık ve net söylüyorum çok sevdiğim karadayıyı bu kadın gelirse izlemem vadiden sonra en sevdiğim dizi karadayı yeni bölümlerini merakla bekliyorum ama gelirse izlemem

Gelmez Meryem zaten. Bir sezonda 20 bölüm istiyormus zaten. Karadayi bir sezon'da 36 bölüm cekmis dizi :D

bir sezonda 36 bölüm 1 bölümü 2 saatten fazla çekmiş dizi be :kiki: almazlar bunu istediği para çok zaten kadro süper bu figüran olarak oynar anca

Akşamımı akşam yapan haber :F:F Doğrudur inş diyecem ama nasıl türkçe konuşacak?? Yine bi yerden göçmen mi olacak??? 😕 heycan basti :X

Bende inanmıyorum zatende Mahir'in hapisten kaçip göçmen bi kadının evine sığınması gibi bi olay macera olursa hele bide aşık olurlarsa birbirlerine o dizi tadından yenmez @xemrexxx @darksaal @ABAY_06 @Yakamoz-Asi

Aynen muthis olur vallah bayılırim izlemedigim bir diziyi meryem bana izletir :D @Forumdash

Simdiye kadar okudugum en mantikli fikir :D

Aynen muthis olur vallah bayılırim izlemedigim bir diziyi meryem bana izletir :D @Forumdash
Meryem'i fasıl meyhanesinde edebiyle namusuyla eli maşalı bi kadın rusça şarkılar söyletebilirler:X MY'de Mehmet'e nini söylemişti zaten:X Hürrem Sultan'ın SöylediÄŸi Ninni (Mehmed's lullaby) - YouTube ( @xemrexxx seni etiketliyorum hala bişey demedin:X)

Son düzenleme: