Karadayı Dizisi İçin Şok İddia

Karadayı dizisine Meryem yakışmaz gibi geliyor. Ama Yalan Dünya'da iyi olur. :D
meryem yaşınıdan büyük gösteriyor yanına kenan ya da halit ergenç gibi birleri lazım bence :) kıvanç-tolgahan sayışmanla daha az yalkışıyor gibi

- - - Ekleme - - -

Gelmez Meryem zaten. Bir sezonda 20 bölüm istiyormus zaten. Karadayi bir sezon'da 36 bölüm cekmis dizi :D

nomal olan bu pembe dizi kıvamında çekersek bizdeki gibi 120 dk den 40 bölüm olur :)

meryem yaşınıdan büyük gösteriyor yanına kenan ya da halit ergenç gibi birleri lazım bence :) kıvanç-tolgahan sayışmanla daha az yalkışıyor gibi

- - - Ekleme - - -

nomal olan bu pembe dizi kıvamında çekersek bizdeki gibi 120 dk den 40 bölüm olur :)
Halit ile iyiydi aslında. Ama dikiş tutturamadı işte.

Zaten YD'den fırsat buldukça bazen izliyordum Meryem gelirse hiç izlemem artık :D

Meryem Uzerli'nin sonradan bir projeye dahil olacağını sanmıyorum, tekrar Türkiye'de çalışmak isterse yeni bir diziye başlar bence. :)

Bunu diyeceğini bilseydim bişey mentiolamazdım sana:F

- - - Ekleme - - -

Yoruma bak😱 Bide üstteki yoruma bak:F Karadayıda Meryem'e biçtiğim rolü gitti YD'de verdi ya la:F:F En azından benimki namuslydu:FF:

zerrin in kardeşi diye onun gibi mi olacak:bağır: hem zerrin kader kurbanı hep onu lisedeyken kandıran prodüktörün suçu dalga geçme :(