Böyle Bitmesin.
Atv "2. Sezon Fragmanini" "37.Bölüm Fragmani" olarak yutturmaya calisti o sebeple yazdimyoksa Ay Yapim'i iyi bilirim, yapar
- - - Ekleme - - -
Bu sezon bitecektir, bitmeli. Hersey tadinda güzel olur![]()
Böyle Bitmesin.
Atv "2. Sezon Fragmanini" "37.Bölüm Fragmani" olarak yutturmaya calisti o sebeple yazdimyoksa Ay Yapim'i iyi bilirim, yapar
- - - Ekleme - - -
Bu sezon bitecektir, bitmeli. Hersey tadinda güzel olur![]()
Reytinger post: 1437203' Alıntı:Böyle Bitmesin.![]()
![]()
Böyle Bitmesin diye dizi var ya espri yapmıştım.Yakamoz-Asi post: 1437205' Alıntı:Daha yeni basliyor dur bakalim![]()
Ben zaten ilk fragmanda da demiştim o sahneleri Ocak ayına doğru bekliyorumDikkat ettiyseniz Ay Yapim ilk fragmana 2. Sezon Fragmani demis, yani o sahneler ikinci sezonun ilk bölümlerinde olmayacak, daha cok sonlara dogru olacak![]()
37.Bölüm Fragmani normal Ask'i anlatmis. Yani hala birbirlerinden kopmadilar sinyali vermek icin. Ikinci bir fragman cikacaktir![]()
Reytinger post: 1437206' Alıntı:Böyle Bitmesin diye dizi var ya espri yapmıştım.![]()
![]()
![]()
Doğru.Yakamoz-Asi post: 1437210' Alıntı:Karadayi bölümündeyiz![]()
Ben zaten ilk fragmanda da demiştim o sahneleri Ocak ayına doğru bekliyorum![]()
Doğru.Aslında doğru 2 sezon olması.
Nazif büyümesin.
Böyle iyi.
(Küçük Nazif.
)
Daha bir sürü var da saymak uzun gelir.
Düsündükce deli olacagim, Turgut'u niye kurtarmaya calissin ki? Yada Mahir mi o hale getirdi Turgut'u, ben buldum, yardim edin süsü veriyor?
- - - Ekleme - - -
Tek derdin buysa yani![]()
Asıl katilin o oldugunu öğreniyorsa öleceğine yaşasın hapishanelerde sürünsün diye yaşamalı.Ölüm Turgut için bi son değil aksine kurtuluş olur😡 İnş yaşar.
Düsündükce deli olacagim, Turgut'u niye kurtarmaya calissin ki? Yada Mahir mi o hale getirdi Turgut'u, ben buldum, yardim edin süsü veriyor?
Forumdash post: 1437214' Alıntı:
Asıl katilin o oldugunu öğreniyorsa öleceğine yaşasın hapishanelerde sürünsün diye yaşamalı.Ölüm Turgut için bi son değil aksine kurtuluş olur😡 İnş yaşar.
Gerçi Nazif'e idam kararı verdilerdi.Turgut'a vermezler diyemem ama önce bi hapishanede sürünüşlerini görelim bi "ohhh çekelim"
Farkli bir bakis acisi![]()
Turgut daragacinda asilacaktir bence![]()
Gerçi Nazif'e idam kararı verdilerdi.Turgut'a vermezler diyemem ama önce bi hapishanede sürünüşlerini görelim bi "ohhh çekelim"![]()
Eziyet konusunu senaristlere bırakıyorum izlerken tadını çıkarmak daha keyifli olacaktir
Icimizin yaglari erisin diyorsun kisacaOfff be, düsünsene Dalyan söyle eziyet ediyor Turgut'a
![]()
Aksilik bende takılmış.Şimdi TV'de izledim, süper. Sabırsızlıkla bekliyoruz...
. @Yakamoz-Asi mention işlemin başarısız olmuş.![]()