2 dedim ya.Yakamoz-Asi post: 1384676' Alıntı:Bitirdin beni![]()
bari 2-3 ile.. 1de kalinmaz![]()
2 dedim ya.Yakamoz-Asi post: 1384676' Alıntı:Bitirdin beni![]()
bari 2-3 ile.. 1de kalinmaz![]()
Reytinger post: 1384677' Alıntı:2 dedim ya.![]()
2.Bölüm 18.21.Yakamoz-Asi post: 1384688' Alıntı:2. bölüm daha bitmemis galiba![]()
Telefonda zor olsa gerek.Bu sabah tramvay'da giderken ön sirada sanirim suudi arabistan uyruklu birisi oturuyordu. Samsung S4 telefonunda birseyler izliyordu. Neyse yolculuk devam ediyor, calan müzikleri falan duyuyorum, sonra konusmalar falan var. Baya tanidik geliyor. Düsünüyorum düsünüyorum, sonra gizlice yakinina dogru gidip ekranina baktim, adam Karadayi izliyor![]()
Reytinger post: 1429482' Alıntı:Telefonda zor olsa gerek.Adamı kutlamak gerek.
![]()
Biz evde rahatız izleyemiyoruz.Yakamoz-Asi post: 1429499' Alıntı:Yok ya benden baska kimse olmadigindan sesini acmisti izliyordu baya baya![]()
Reytinger post: 1429501' Alıntı:Biz evde rahatız izleyemiyoruz.Ben de bir şey var.
![]()
Yok aslında da.Yakamoz-Asi post: 1429504' Alıntı:Kesinlikle var![]()
Reytinger post: 1429507' Alıntı:Yok aslında da.
Yani üşeniyorum desem.![]()
2.Fragman meraklandırdı.Yakamoz-Asi post: 1437171' Alıntı:KARADAYI 37.Bölüm
Feride: sen yasaksın bana günahsın senin yanına yaklaşmam sana dokunmam adını zihinimden geçirmem bile yasak... Ama ben yapamıyorum ...
Mahir: özür dilerim sevdam... seni mutlu etmek isterken nasıl bu kadar acı veriyorum başına açtığım her bela için özür dilerim
KARADAYI 2.Sezon Tanitim
KARADAYI 37.Bölüm Fragman
@darksaal @EveN @takas @kvp @ABAY_06 @sürgünüm @Forumdash @Reytinger
Doğru ilk fragman öyle.Dikkat ettiyseniz Ay Yapim ilk fragmana 2. Sezon Fragmani demis, yani o sahneler ikinci sezonun ilk bölümlerinde olmayacak, daha cok sonlara dogru olacak![]()
37.Bölüm Fragmani normal Ask'i anlatmis. Yani hala birbirlerinden kopmadilar sinyali vermek icin. Ikinci bir fragman cikacaktir![]()
Reytinger post: 1437191' Alıntı:Doğru ilk fragman öyle.
Feride ile Mahir kopamaz.![]()
![]()
Dizi kaç sezon sürer?Yakamoz-Asi post: 1437195' Alıntı:Kopmazlar zaten öyle birsey olmaztüm sezon aci cekerler sonunda birlesirler
![]()
Çok Güzel olmuş iki fragman da.
@Yakamoz-Asi Ay Yapım yüksek reytingli dizilerinin fragmanını hep öyle yapar. Sezonun ortası belki de sonunda olan bölümleri önceden verir. Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, Kuzey Güney ve s. böyle dizilerde de böyle yapılmıştı.![]()
Dizi kaç sezon sürer?![]()