Karadayı - Dizi Yorumları

Bu sabah tramvay'da giderken ön sirada sanirim suudi arabistan uyruklu birisi oturuyordu. Samsung S4 telefonunda birseyler izliyordu. Neyse yolculuk devam ediyor, calan müzikleri falan duyuyorum, sonra konusmalar falan var. Baya tanidik geliyor. Düsünüyorum düsünüyorum, sonra gizlice yakinina dogru gidip ekranina baktim, adam Karadayi izliyor :D

Bu sabah tramvay'da giderken ön sirada sanirim suudi arabistan uyruklu birisi oturuyordu. Samsung S4 telefonunda birseyler izliyordu. Neyse yolculuk devam ediyor, calan müzikleri falan duyuyorum, sonra konusmalar falan var. Baya tanidik geliyor. Düsünüyorum düsünüyorum, sonra gizlice yakinina dogru gidip ekranina baktim, adam Karadayi izliyor :D
Telefonda zor olsa gerek.:D Adamı kutlamak gerek.:)

KARADAYI 37.Bölüm

Feride: sen yasaksın bana günahsın senin yanına yaklaşmam sana dokunmam adını zihinimden geçirmem bile yasak... Ama ben yapamıyorum ...

Mahir: özür dilerim sevdam... seni mutlu etmek isterken nasıl bu kadar acı veriyorum başına açtığım her bela için özür dilerim

KARADAYI 2.Sezon Tanitim

KARADAYI 37.Bölüm Fragman

@darksaal @EveN @takas @kvp @ABAY_06 @sürgünüm @Forumdash @Reytinger @çocuklarduymasın @XanTier

Son düzenleme:
Yakamoz-Asi post: 1437171' Alıntı:
KARADAYI 37.Bölüm

Feride: sen yasaksın bana günahsın senin yanına yaklaşmam sana dokunmam adını zihinimden geçirmem bile yasak... Ama ben yapamıyorum ...

Mahir: özür dilerim sevdam... seni mutlu etmek isterken nasıl bu kadar acı veriyorum başına açtığım her bela için özür dilerim

KARADAYI 2.Sezon Tanitim

KARADAYI 37.Bölüm Fragman

@darksaal @EveN @takas @kvp @ABAY_06 @sürgünüm @Forumdash @Reytinger
2.Fragman meraklandırdı.:D

Dikkat ettiyseniz Ay Yapim ilk fragmana 2. Sezon Fragmani demis, yani o sahneler ikinci sezonun ilk bölümlerinde olmayacak, daha cok sonlara dogru olacak :D

37.Bölüm Fragmani normal Ask'i anlatmis. Yani hala birbirlerinden kopmadilar sinyali vermek icin. Ikinci bir fragman cikacaktir :)

Dikkat ettiyseniz Ay Yapim ilk fragmana 2. Sezon Fragmani demis, yani o sahneler ikinci sezonun ilk bölümlerinde olmayacak, daha cok sonlara dogru olacak :D

37.Bölüm Fragmani normal Ask'i anlatmis. Yani hala birbirlerinden kopmadilar sinyali vermek icin. Ikinci bir fragman cikacaktir :)
Doğru ilk fragman öyle.:X
Feride ile Mahir kopamaz.:T :D

Çok Güzel olmuş iki fragman da.
@Yakamoz-Asi Ay Yapım yüksek reytingli dizilerinin fragmanını hep öyle yapar. Sezonun ortası belki de sonunda olan bölümleri önceden verir. Aşk-ı Memnu Yaprak Dökümü Kuzey Güney ve s. böyle dizilerde de böyle yapılmıştı. :)

Çok Güzel olmuş iki fragman da.
@Yakamoz-Asi Ay Yapım yüksek reytingli dizilerinin fragmanını hep öyle yapar. Sezonun ortası belki de sonunda olan bölümleri önceden verir. Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, Kuzey Güney ve s. böyle dizilerde de böyle yapılmıştı. :)

Atv "2. Sezon Fragmanini" "37.Bölüm Fragmani" olarak yutturmaya calisti o sebeple yazdim :) yoksa Ay Yapim'i iyi bilirim, yapar :D

- - - Ekleme - - -

Dizi kaç sezon sürer? :D

Bu sezon bitecektir, bitmeli. Hersey tadinda güzel olur :)