Böyle Bitmesin.
Atv "2. Sezon Fragmanini" "37.Bölüm Fragmani" olarak yutturmaya calisti o sebeple yazdimyoksa Ay Yapim'i iyi bilirim, yapar
- - - Ekleme - - -
Bu sezon bitecektir, bitmeli. Hersey tadinda güzel olur
Böyle Bitmesin.
Atv "2. Sezon Fragmanini" "37.Bölüm Fragmani" olarak yutturmaya calisti o sebeple yazdimyoksa Ay Yapim'i iyi bilirim, yapar
- - - Ekleme - - -
Bu sezon bitecektir, bitmeli. Hersey tadinda güzel olur
Reytinger post: 1437203' Alıntı:Böyle Bitmesin.
Böyle Bitmesin diye dizi var ya espri yapmıştım.Yakamoz-Asi post: 1437205' Alıntı:Daha yeni basliyor dur bakalim
Ben zaten ilk fragmanda da demiştim o sahneleri Ocak ayına doğru bekliyorumDikkat ettiyseniz Ay Yapim ilk fragmana 2. Sezon Fragmani demis, yani o sahneler ikinci sezonun ilk bölümlerinde olmayacak, daha cok sonlara dogru olacak
37.Bölüm Fragmani normal Ask'i anlatmis. Yani hala birbirlerinden kopmadilar sinyali vermek icin. Ikinci bir fragman cikacaktir
Reytinger post: 1437206' Alıntı:Böyle Bitmesin diye dizi var ya espri yapmıştım.
Doğru.Yakamoz-Asi post: 1437210' Alıntı:Karadayi bölümündeyiz
Ben zaten ilk fragmanda da demiştim o sahneleri Ocak ayına doğru bekliyorum
Doğru.Aslında doğru 2 sezon olması.Nazif büyümesin.Böyle iyi.(Küçük Nazif.)
Daha bir sürü var da saymak uzun gelir.
Düsündükce deli olacagim, Turgut'u niye kurtarmaya calissin ki? Yada Mahir mi o hale getirdi Turgut'u, ben buldum, yardim edin süsü veriyor?
- - - Ekleme - - -
Tek derdin buysa yani
Asıl katilin o oldugunu öğreniyorsa öleceğine yaşasın hapishanelerde sürünsün diye yaşamalı.Ölüm Turgut için bi son değil aksine kurtuluş olur😡 İnş yaşar.
Düsündükce deli olacagim, Turgut'u niye kurtarmaya calissin ki? Yada Mahir mi o hale getirdi Turgut'u, ben buldum, yardim edin süsü veriyor?
Forumdash post: 1437214' Alıntı:
Asıl katilin o oldugunu öğreniyorsa öleceğine yaşasın hapishanelerde sürünsün diye yaşamalı.Ölüm Turgut için bi son değil aksine kurtuluş olur😡 İnş yaşar.
Gerçi Nazif'e idam kararı verdilerdi.Turgut'a vermezler diyemem ama önce bi hapishanede sürünüşlerini görelim bi "ohhh çekelim"
Farkli bir bakis acisi
Turgut daragacinda asilacaktir bence
Gerçi Nazif'e idam kararı verdilerdi.Turgut'a vermezler diyemem ama önce bi hapishanede sürünüşlerini görelim bi "ohhh çekelim"
Eziyet konusunu senaristlere bırakıyorum izlerken tadını çıkarmak daha keyifli olacaktir
Icimizin yaglari erisin diyorsun kisacaOfff be, düsünsene Dalyan söyle eziyet ediyor Turgut'a
Aksilik bende takılmış.Şimdi TV'de izledim, süper. Sabırsızlıkla bekliyoruz...
. @Yakamoz-Asi mention işlemin başarısız olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?