Nerde? Resmi sitesi neden güncel değil yaa sinir oluyorumbir afis daha cikti Feride ile Mahir sadece var)
Yok değil dün aşamki profildeki konuşmadan sonrw o da değiştirmiş bu yeni gönderdiğini kullanmiş@ABAY_06'ın ki bu.
Nerde? Resmi sitesi neden güncel değil yaa sinir oluyorumbir afis daha cikti Feride ile Mahir sadece var)
Yok değil dün aşamki profildeki konuşmadan sonrw o da değiştirmiş bu yeni gönderdiğini kullanmiş@ABAY_06'ın ki bu.
Şimdi gördüm, o zaman sende öncekini kullan o da çok güzel.Nerde? Resmi sitesi neden güncel değil yaa sinir oluyorum
Yok değil dün aşamki profildeki konuşmadan sonrw o da değiştirmiş bu yeni gönderdiğini kullanmiş
Fragmandan çaldım şimdilik iyi gider Aslında ben [HASHTAG]#Feride[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#Mahir[/HASHTAG] 'le olan afişi yapacaktım ama @gizem ak kapmiş ona da yakışmış neyse finalde en güzel avatarı ben yapıcam (teselli)Şimdi gördüm, o zaman sende öncekini kullan o da çok güzel.
Ben dizi izlemeye gidiyorum, görüşürüz.Fragmandan çaldım şimdilik iyi gider Aslında ben [HASHTAG]#Feride[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#Mahir[/HASHTAG] 'le olan afişi yapacaktım ama @gizem ak kapmiş ona da yakışmış neyse finalde en güzel avatarı ben yapıcam (teselli)
Yoruma gel hacıBen dizi izlemeye gidiyorum, görüşürüz.
Şu bebeği cast'a alabilirler Maşallah'ı var çok tatlı
Zaman atlaması olmazsa, dizide bu çocuğa bir aile bulamayız.Şu bebeği cast'a alabilirler Maşallah'ı var çok tatlı
Atlayacak gibi de durmuyorZaman atlaması olmazsa, dizide bu çocuğa bir aile bulamayız.
o artik bir kabadayi bir yerde durmazki)Trenle yolculuk nereye acaba?
Feride alıp başını Anadolu'ye doğru göreve gitmesinde, ayrılmasaydılar keşke.o artik bir kabadayi bir yerde durmazki)
aynen tamam yasadiklari kotu hatta deset ama sevdigin kadinin sucu ne (Feride alıp başını Anadolu'ye doğru göreve gitmesinde, ayrılmasaydılar keşke.
Kabadayı olacaksada Deniz bebek doğduktan sonra olsaydı.
Feride'yi gelinliğin içinde doğru düzgün göremedik bile.
En çokta ona üzüldüm ya, önümüzdeki haftaki yayınlanacak bölümün ikinci fragmanıda fena. İnsan kendini Feride'nin yerine koyup düşününce tüm hayatının hayallerinin yıkıldığını görüyor.aynen tamam yasadiklari kotu hatta deset ama sevdigin kadinin sucu ne (