Az sonra sezon finalinin tekrarını izleyeceğim, bir kez daha izlemeye değer.wowww afis super..bu ikili baska ..esmer uyumlu ve ikiside aski huzunu cok guzel aktariyorlar
Ya da küçük Nazif ve Safiye anne ile vedalaşma vakti.
Az sonra sezon finalinin tekrarını izleyeceğim, bir kez daha izlemeye değer.wowww afis super..bu ikili baska ..esmer uyumlu ve ikiside aski huzunu cok guzel aktariyorlar
bilmem kacinci kez izledim ama bugun bende izlemeye calisacagimAz sonra sezon finalinin tekrarını izleyeceğim, bir kez daha izlemeye değer.
Ya da küçük Nazif ve Safiye anne ile vedalaşma vakti.
Sözleride iyide, tipi başka güzel. Analar neler doğuruyor.bilmem kacinci kez izledim ama bugun bende izlemeye calisacagim
ozellikle son sahnede Kenanin sozleri,performansini izlemeye deger
Yeni sezonun acık ara en iyi afişi olmuş Fanlıkla alakası yok Süper ötesi76. bölüm fotoğrafları:
Konusunu açacaktım, üşendim açmadım. Sen açabilirsin. Açmazsan ben yarına açarım. Şimdi Karadayı izliyorum kimse keyfimi bozamaz.Yeni sezonun acık ara en iyi afişi olmuş Fanlıkla alakası yok Süper ötesi
Yok ben de musait değilim şuan Ama gerçekten #KARADAYI'cılardan birileri açsin konuyu @ozgur2113 @gizem ak @ABAY_06Konusunu açacaktım, üşendim açmadım. Sen açabilirsin. Açmazsan ben yarına açarım. Şimdi Karadayı izliyorum kimse keyfimi bozamaz.
Afiş süper ötesi, bu zamana kadar ki en güzel resim.
İnsan bir afişe de mi aşık olur ya. Deliye döndürdü bu ikili bizi..Yok ben de musait değilim şuan Ama gerçekten #KARADAYI'cılardan birileri açsin konuyu @ozgur2113 @gizem ak @ABAY_06
Bergüzar'a bi kere daha aşık oldum dizi değil de film afişi gibiİnsan bir afişe de mi aşık olur ya. Deliye döndürdü bu ikili bizi..
Mahir ve Feride'nin karşılıklı oyununu kaçırma.Bergüzar'a bi kere daha aşık oldum dizi değil de film afişi gibi
Ben henuz o aşamalara gelemedim Bi gelinlik kaça ?Mahir ve Feride'nin karşılıklı oyununu kaçırma.
Feride'nin finaldeki gelinliği neydi öyle, tüm yeri yurdu satsam alamam herhalde.
Feride'nin gelinliği 10 bin vardır galiba @gizem akBen henuz o aşamalara gelemedim Bi gelinlik kaça ?
Hacı öyle deseler bile görmedin mi güzelliği, Ayrıca Feride'nin boyundan dolayı 1 metre bez fazla gider.Gelinliği Mahir'in anası mı ne dikecekti
hacı zehir gibi hesap yapıyorsunHacı öyle deseler bile görmedin mi güzelliği, Ayrıca Feride'nin boyundan dolayı 1 metre bez fazla gider.
Mahir ile Feride'nin boyu Türkiye'nin ortalamasının üstünde hesaba katmak lazım.hacı zehir gibi hesap yapıyorsun
cenaze namazıbir set resmide vardi sanirim camiyeydi..hmm..camiyede ne sahnesi cekilecek acaba
Caminin içinde çekim yapılmıştı. Cenaze namazının içeride ne işi var.cenaze namazı
feride nin babası imana gelmiştir )))Caminin içinde çekim yapılmıştı. Cenaze namazının içeride ne işi var.