Karadayı 94.Bölüm Yorumları

sevgili usta oyuncu savcı turgut abimiz diziye teşrif ettiler mi acaba :)

@Çiğdem- 3 gün önce Mahir ile işbirliği yapacak diyordu. Bu zamana kadar ne tahmin ettiyse hiçbirini tutturamadı. Reaksiyon izlemeye benzemez bu işler önce diziyi baştan sona kadar izleyeceksin sonra ne tahmin yapacaksan yap yine. :)))
cnm diziye iftiramı atmışım çamurmu atmışım küfürmü etmişim bölümü izleyip analiz yapmışım :F:F:F
bu yorum konuları oyüzden var bölümü izleyen üyeler gelir o bölümle ilgili düşüncelerini çıkardığı analizlerini paylaşır amaç bu yani tutar tutmaz dizinin senaristi biz değiliz sonucta tutup tutmaması önemli değil herkes izlediği dizinin bölümü hakkında düşüncelerini söyler analizini yapar yoksa diziyi takip etmenin bir anlamı kalmıyor ruhh gibi izleyip kapattıktan sonra🙂

Dün iyi damga vurduk forumun TT listesine. 6 tane tagımız var. :D

92dcabf212f1073cd8405da7d8949909.jpg

Aynen kimse yok mahkemede.Sadece Orhan var gibi (b)
Baktım şimdi tekrar kimse görünmüyor.

Ettiler abi. :)
@Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai nazif babada var bence şu adamı anzif babaya benzetiyorum ben izde bir bakın videonun 3:16 kısmına gelin mahirin arkasında yaşlı bir amca var o bence nazif baba sahneyi izleyince bir çok kez görünüyor anlaşılmasın diye buzlanma yapılmıs yüzleri belli etmemek için ama kafa yapısı falan yüz şekli nazif baba olması lazım arkasında oturan genc adamda mahirin fırıncı arkadaşı gibi görünüyor 🙂🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,335
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato