- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Baktım şimdi tekrar kimse görünmüyor.Aynen kimse yok mahkemede.Sadece Orhan var gibi![]()
Ettiler abi.sevgili usta oyuncu savcı turgut abimiz diziye teşrif ettiler mi acaba![]()
cnm diziye iftiramı atmışım çamurmu atmışım küfürmü etmişim bölümü izleyip analiz yapmışım@Çiğdem- 3 gün önce Mahir ile işbirliği yapacak diyordu. Bu zamana kadar ne tahmin ettiyse hiçbirini tutturamadı. Reaksiyon izlemeye benzemez bu işler önce diziyi baştan sona kadar izleyeceksin sonra ne tahmin yapacaksan yap yine.))
Aynen kimse yok mahkemede.Sadece Orhan var gibi![]()
@Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai nazif babada var bence şu adamı anzif babaya benzetiyorum ben izde bir bakın videonun 3:16 kısmına gelin mahirin arkasında yaşlı bir amca var o bence nazif baba sahneyi izleyince bir çok kez görünüyor anlaşılmasın diye buzlanma yapılmıs yüzleri belli etmemek için ama kafa yapısı falan yüz şekli nazif baba olması lazım arkasında oturan genc adamda mahirin fırıncı arkadaşı gibi görünüyor 🙂🙂🙂Baktım şimdi tekrar kimse görünmüyor.
Ettiler abi.![]()
İlk baştada Orhan ölecek bence, aldığı nefes zarar.Arkadaşlar bence Mahirin ailesinden birkaç kişi daha ölecek.Çünkü mahkeme sahnesindeki Mahirle şimdiki Mahir arasında dağlar kadar fark var.Mahir daha çok elini kana bulayacak
@sürgünüm @Yakamoz-Asi