O zman starda sorun var 😱 😱atv girdi reklama Paramparça girmiyor.
"Kötülük yapana dur demezsem yapandan ne farkım kalır" Mahir KARA
Evet cok iyi oluyorlar hatirliyomusun bu nazif baba hapisteydi mahiri istememisti yanina mahirde duvarin arkasindan bagirmusti babasina babaaa diye
baba-ogul sahneleri cok aci,cok gercekci,replikler muthis
Mahir yakacak ortalığı yakacak. [HASHTAG]#adaletiararken[/HASHTAG] #karadayı acımaz
Tagı yazamıyorum ben TT mi yapmaya çalışıyorsunuz?Cancağızım böyle sever.Vee Turgut reyizi görmemize az kaldı.
[HASHTAG]#adaletiararken[/HASHTAG] [HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG]
Amaç TT yapmak değil ama ben yine de yazıyorum.Tagı yazamıyorum ben TT mi yapmaya çalışıyorsunuz?
O da olacak.Tagı yazamıyorum ben TT mi yapmaya çalışıyorsunuz?
Geçen hafta vermişti Paramparça yeni bölüm jeneriğinden sonra. Bu hafta Karadayı'nın Turgut rüzgarını arkasına alacağını bildiği için reklama girmiyor.O zman starda sorun var 😱 😱
Yeni dizide değil ama ben anlamadim simdi![]()
Evet cok iyi oluyorlar hatirliyomusun bu nazif baba hapisteydi mahiri istememisti yanina mahirde duvarin arkasindan bagirmusti babasina babaaa diyesüper sahneydi
![]()
Onu anladim zaten Cancağızım 13 reytinglik diziyi bile korkutuyorGeçen hafta vermişti Paramparça yeni bölüm jeneriğinden sonra. Bu hafta Karadayı'nın Turgut rüzgarını arkasına alacağını bildiği için reklama girmiyor.@Yakamoz-Asi
Uyanıklar işte. Başka türlü yapamazlar. 😉Geçen hafta vermişti Paramparça yeni bölüm jeneriğinden sonra. Bu hafta Karadayı'nın Turgut rüzgarını arkasına alacağını bildiği için reklama girmiyor.@Yakamoz-Asi
Şimdi böyle yazıyorsunda @xemrexxx'in yanında kötülüyorsun ne iş?Onu anladim zaten Cancağızım 13 reytinglik diziyi bile korkutuyor![]()
aman yemisin 13 reytingli diziyi) Karadayi donem dizisi atv'de yayinlaniyor cogu kisi atv izlemiyor buna ragmen cok basarili .Onu anladim zaten Cancağızım 13 reytinglik diziyi bile korkutuyor![]()
Ben paramparça ve karadayiyi izlediğim icin paramparça ve karadayiyla ilgili yorumlarin cogunu desteklerimŞimdi böyle yazıyorsunda @xemrexxx'in yanında kötülüyorsun ne iş?![]()
Aynenaman yemisin 13 reytingli diziyi) Karadayi donem dizisi atv'de yayinlaniyor cogu kisi atv izlemiyor buna ragmen cok basarili .
9 bolume geldiler hala reklamsizmi gidiyor dizi?Anlaşıldı Paramparça ilk reklamını Karadayı ile birlikte 21:45'te verecek.![]()