Karadayı 94.Bölüm Yorumları

Mahir yakacak ortalığı yakacak. [HASHTAG]#adaletiararken[/HASHTAG] #karadayı acımaz

Cancağızım böyle sever. :D Vee Turgut reyizi görmemize az kaldı. :Z [HASHTAG]#adaletiararken[/HASHTAG] [HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG]

atv girdi reklama Paramparça girmiyor.

"Kötülük yapana dur demezsem yapandan ne farkım kalır" Mahir KARA
O zman starda sorun var 😱 😱
Yeni dizide değil ama ben anlamadim simdi (b)

:)

baba-ogul sahneleri cok aci,cok gercekci,replikler muthis
Evet cok iyi oluyorlar hatirliyomusun bu nazif baba hapisteydi mahiri istememisti yanina mahirde duvarin arkasindan bagirmusti babasina babaaa diye :bhr: süper sahneydi :)

O zman starda sorun var 😱 😱
Yeni dizide değil ama ben anlamadim simdi (b)

Evet cok iyi oluyorlar hatirliyomusun bu nazif baba hapisteydi mahiri istememisti yanina mahirde duvarin arkasindan bagirmusti babasina babaaa diye :bhr: süper sahneydi :)
Geçen hafta vermişti Paramparça yeni bölüm jeneriğinden sonra. Bu hafta Karadayı'nın Turgut rüzgarını arkasına alacağını bildiği için reklama girmiyor. :) @Yakamoz-Asi

Şimdi böyle yazıyorsunda @xemrexxx'in yanında kötülüyorsun ne iş? :)
Ben paramparça ve karadayiyi izlediğim icin paramparça ve karadayiyla ilgili yorumlarin cogunu desteklerim :)
Yoksa karadayiyida seviyorum paramparçayida ama düşman olmayin sizde canim beni ornek alin ikisinide izleyin :F
aman yemisin 13 reytingli diziyi) Karadayi donem dizisi atv'de yayinlaniyor cogu kisi atv izlemiyor buna ragmen cok basarili .
Aynen :bhr:

Anlaşıldı Paramparça ilk reklamını Karadayı ile birlikte 21:45'te verecek. :)