Karadayı 94.Bölüm Fragmanı

Fragman çok güzel Turgut'un dönüşü cidden bomba oldu. :Z

Bu arada geçen sezondan beri Turgut'un geri döneceğini bir şekilde düşünüyordum, ölümü çok havada kalmıştı. Böyle efsane bir karakter böyle ölmemeliydi. Dediğim de oldu. Senaristler açık kapı bıraktı ve bu kapı da Reaksiyon'un bitmesiyle ortaya çıktı. :Z

Bir sey diyecegim ama.. OHAA! :D

Arkadaslar böyle bir sey mümkün mü ki ya? Yani ben fragmani izliyorum, sonra Turgut'un ölüm sahnesini izliyorum.. yani ölüm sahnesini birkac kere daha izledim bugün ama Necdet bu kadar yanilmis olabilir mi?

Olamaz ya. Bu kadar yanilmis olamayiz yani. :D Rüyadir bence. :A

Ağa dediğin gibi bomba haber bu sana güveniyorum :) @sürgünüm
Aga senin iletilerin bana gelmiyor hep tesadüf eseri görüyorum. (b)

Senaristin bomba haberim var demesinden sonra fragman yayınlanınca Turgut Savcı'nın sesini duyan bunu senariste sordu ve senaristte bomba patlamış demekki yanıtı verdi. :)

:FBaktı ki Reaksiyon tutmadı hemen geri döndü:D
Yalnız Paramparça gibi güçlü bir rakibe karşı bu az bence daha çok şey yapılmalı:D

:FBaktı ki Reaksiyon tutmadı hemen geri döndü:D
Yalnız Paramparça gibi güçlü bir rakibe karşı bu az bence daha çok şey yapılmalı:D
Hatırlatırım Paramparça, Karadayı'nın 3.sezonuna rakip. İlk sezon karşılıklı yayınlansalar rakip olamazdı. Paramparça'nın Karadayı'nın ilk 2 sezonundan daha iyi olduğunu iddia etmiyorsun heralde. :)

Hatırlatırım Paramparça, Karadayı'nın 3.sezonuna rakip. İlk sezon karşılıklı yayınlansalar rakip olamazdı. Paramparça'nın Karadayı'nın ilk 2 sezonundan daha iyi olduğunu iddia etmiyorsun heralde. :)
Karadayı en fazla 12 13 reyting aldı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorum değil mi:)
Eeee şimdi de Paramparça 12 13 reyting alıyor ayrıca denekler değişti deniyor habire forumda.Tüm dizilerde düşüş var deniyor o zaman Paramparça da düşük reytingli hali yani Karadayının 1. sezon yıllarında yayınlansa belki de 15 16 alacaktı.

Karadayı en fazla 12 13 reyting aldı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorum değil mi:)
Eeee şimdi de Paramparça 12 13 reyting alıyor ayrıca denekler değişti deniyor habire forumda.Tüm dizilerde düşüş var deniyor o zaman Paramparça da düşük reytingli hali yani Karadayının 1. sezon yıllarında yayınlansa belki de 15 16 alacaktı.
Karadayı'nın karşısında ama en iyi zamanında O Ses Türkiye vardı 15 reyting alıyordu haksızlık yapma hemşerim. :)

Karadayı'nın karşısında ama en iyi zamanında O Ses Türkiye vardı 15 reyting alıyordu haksızlık yapma hemşerim. :)
Evet orası doğru.Şunu söylemeliyim Karadayı ilk ve 2. sezon desen tamam en iyi sezon 1. sezondu ve 2. sezonda iyiydi ama sonlara doğru bozdu bence.Ay Yapım kesinlikle uzatmamalıydı diziyi ve zirvede bitirmeliydi güzel bir bölümle.
Reytinglerin düşüşünde TV8 in de yarışa katılması etken olabilir.(b)

Evet orası doğru.Şunu söylemeliyim Karadayı ilk ve 2. sezon desen tamam en iyi sezon 1. sezondu ve 2. sezonda iyiydi ama sonlara doğru bozdu bence.Ay Yapım kesinlikle uzatmamalıydı diziyi ve zirvede bitirmeliydi güzel bir bölümle.
Reytinglerin düşüşünde TV8 in de yarışa katılması etken olabilir.(b)
tv8 var. Fox TV ve Show TV geçen yıla göre daha güçlendi ve reytingler bölündü. Neyse ben dizileri yarıştırmayı sevmiyorum. Kim birinci olursa tebrik ederim. :)

Karadayı'nın bozması Yurdaer Okur'un ayrılmasıyla başladı. Çok güçlü karakteri yok yere harcadılar izleyicide buna tepki koydu o yüzden geri dönmesi diziye tekrar avantaj sağlayacaktır. :)

tv8 var. Fox TV ve Show TV geçen yıla göre daha güçlendi ve reytingler bölündü. Neyse ben dizileri yarıştırmayı sevmiyorum. Kim birinci olursa tebrik ederim. :)

Karadayı'nın bozması Yurdaer Okur'un ayrılmasıyla başladı. Çok güçlü karakteri yok yere harcadılar izleyicide buna tepki koydu o yüzden geri dönmesi diziye tekrar avantaj sağlayacaktır. :)
Savcı ölmemişmiydi dizide nasıl geri döndü?(b)

Fragmanlarda Bengüzar Korel gözükmüyor çok.
Gözükmesin artık bu saatden sonra, Mahir psikopata bağlasın. Güzel bölümler izleyelim reytingler hiçte önemli değil. :)
Her aşkta mutlu son yok. Onlarınki de imkansız aşk olsun. Hem gerçek hayatta kim aşık olduğu kişiyle evlenebiliyor ki. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,335
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato