Karadayı 94.Bölüm Fragmanı

Selim'le pek parlak gittiği söylenemez. Yoksa baldızına niye baksın.

Olmadı Turgut'a yeni birisini bulsunlar diyeceğim ama finale az kaldı. Fakat Suna olmasın sevmedim o gacıyı.
Iste Sunadan daha iyisini bulamaz Turgut

fragmanlara gel)

cancagazimizi ozledim ama ben onu savci Turgut Akin olarak ozledim simdi yine kose bucak saklanacak ( guzel bolum geliyor

2 fragman da çok iyi.
Turgut reyizin dönüşü muhteşem olacak.
Ayrıca Nazif Baba da artık Mahir'in tarafında

2 fragman turgut üzerine 3.sünde de turgut var komple turguta sarılmışlar
@Çiğdem- @sürgünüm
turgut çıktan sonra reytinglerimiz düşmekten başka birşey yapmadı ayoll görende mahir diziden çıktı sanır yanı

hiç reyting artışı göremedik turguttan sonra 7 reytinge hatta zaman zaman 6 reytinge düştük😱

çok bile
@destere bile bıraktı titroş aytene rağmen

Son iki haftadır 9 reyting alıyoruz abartma. Diziyi karalamak için elinden geleni yapıyorsun. Anlamıyorum ki @xemrexxx'e mi yaranmaya çalışıyorsun.

Muhteşem Yüzyıl'ı tüm ülkelerde yayından kaldırasıcıla. ss
Eline geçen ilk fırsatta sürekli diziyi kötülüyor. Sende onun değirmenine su taşıyorsun.
ayoll muhteşem yüzyılı benden çok kim kötüledi

ben kurlar vadisini bile eleştiriyorum yanı vadiyi bile eleştiriyorsam 12 yasından beridir izleidğim 3 okul bitirdiğim bir dizi eğer onu bile eleştiriyorsam kusura bakmada akradayı kara para aşkta neymiş cnm ben her yılımda birsürü anım olan koskoca vadiyi bile yeri gelince eleştiriyorm

Son iki haftadır 9 reyting alıyoruz abartma. Diziyi karalamak için elinden geleni yapıyorsun. Anlamıyorum ki @xemrexxx'e mi yaranmaya çalışıyorsun.
bana neden yaransın izleyenlerin çoğu şikayeetçi senaryodan
ayrıca sen reklamcı değilsin ben reklamcı değilim o zaman 9 reytingi değil totaldeki 7 yi göriyiz
abartma dizini