Karadayı 84.Bölüm Yorumları

Osman'a Songül gibi bi kızı yakıştıramıyorum
Osman daha iyilerine layık
Songül'ün nesi var.

Hacı insanlar hayatlarında hata yaparlar nevar bunda, beni ablamda nişanlısından ayrılmıştı bi zamanlar. Tanıdıkça bana uygun bir insan olmadığını öğrendim demişti. Sonuçta Songül'de zamanın şartlarına göre Yasin'le çok konuşamamıştı.
 
Ablan üzerinden gitmek gitmeyelim de, şimdi SOngül'e bu OSman önceden aşık değilmiydi? Songül'de biliyordu. Nişanlanıp ayrılmasına bişey demiyorum.Gözünün öündeki adamı terk edip tekrar ona dönme çablarını diyorum
 
Hatırla Sevgili'de şöyle olmuştu. Ahmet, Yasemin'den uzaklaşmak için tayinini izlemişti ve bir anadolu kasabasında hastalanınca Yasemin ziyaretine gelmişti. O sahneleri Karadayı'da da bekliyorum. Feride gurbet ele gitmeli ve Mahir onu görmeye gitmeli.
@gizem ak
 
Deme öyle deme
Pusuda bekleyenler haber yapar
 
Belgini uzaklassin Mahirimin yanindan)
 
Gözünün önündeki adam Osman'la daha önce beraber olmadı ki, Yasin'e de dönme çabaları yok eee.


Songül, Yasin'le çıkmaya başladığında liseye gidiyordu yani cahil sayılır, o yaşlarda insan hiç olmayacak birisinede aşık olabiliyor normal yani. Aile baskısından da bu zamana kadar nişan yüzüğünü atamadı onca dertlerin arasında ailesini bu olaylarlada uğraştırmak istemedi.
 
Belgin haklı [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG]
kızın sayesinde oturdun o masaya
 
yilan berdan uzun zamandir yoktu yine peyda oldu)
 
Bu bölüm Mahir&Feride sahnesi Nazif babanın başında hastanedemi gerçekleşecek, başka olmayacak mı?
 
Songül geç kaldın artlk baban öğrendi
belgin çok gıcık Mshir ona yüz vermiyor iyiki