- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Feride- Mahir sahnesi yine yürek dağlayacak.Mahirim son kez nezarethanede olsun
Feride- Mahir sahnesi yine yürek dağlayacak.Mahirim son kez nezarethanede olsun
offff misafirler vr onlarla ilgileniyordum hiç dizi izleyemedim malesef şimdi yeni açtım çok birşey kaçırdımmı 🙁🙁🙁@Çiğdem- gelemedin hala.![]()
Kerime'nin oğlu çıktı, Mehmet Saim Bey'de tehdit etti olan biten bu.offff misafirler vr onlarla ilgileniyordum hiç dizi izleyemedim malesef şimdi yeni açtım çok birşey kaçırdımmı 🙁🙁🙁
kerimenin oğlu çıktı ne demek bir çocukları dahamı varmış 😱😱😱Kerime'nin oğlu çıktı, Mehmet Saim Bey'de tehdit etti olan biten bu.
Kerime'nin başka bir adamdan Cihan diye oğlu varmış.kerimenin oğlu çıktı ne demek bir çocukları dahamı varmış 😱😱😱
aaa heyecanlı kısımları kaçırmısım yine feridenin zırlamasını dnlemek zorunda kalıyorum bunun içinmi geldim ben burayaKerime'nin başka bir adamdan Cihan diye oğlu varmış.
Mehmet Saim Bey'in katil olduğunu gidip Mahir ve Feride'ye açıklayacaktı, bu mani oldu işte.
Bi önemli sahne oydu. Başka önemli birşey olmadı.aaa heyecanlı kısımları kaçırmısım yine feridenin zırlamasını dnlemek zorunda kalıyorum bunun içinmi geldim ben buraya![]()
Mahirle ugrasmayan varmi? Hepsi MS adamlari.Adnandamı Ferideye aşık.Niye Mahirke uğraşıyor